Gedik, Güneysınır’a aday adayı oldu

Gedik, Güneysınır’a aday adayı oldu

Mehmet Bayır İmam Hatip Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Mehmet Gedik, Ak Parti Güneysınır Belediye Başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Güneysınır Sarıhacı Mahallesi nüfusuna kayıtlı Mehmet Gedik, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Genel Seçimi için aday olmasının gerekçelerini anlattı. Gedik, yaptığı açıklamada; “Güneysınır için ihtiyaca göre projeler üretilecek, her mahalle için ihtiyaç analizleri yapılacak ve çalışmalarda zaman, emek ve ekonomik kayıplar bertaraf edilecektir. Aslında Güneysınır’ın temelde iki sorunu bulunmaktadır: Tanınmama ve kalkınma. Diğer sorunlar bu iki temel unsurun alt başlıkları altında değerlendirilebilir. Bunlardan bazıları; birlik ve beraberlik, göç, istihdam, markalaşmak. Memuriyette yirmi iki yıllık tecrübe ile kendimizi yetiştirdiğimiz yöneticilik ile, ilahiyat kimliği ile Güneysınır halkı için çalışmayı bir onur bilirim” dedi.

MEHMET GEDİK

1972 doğumlu Mehmet Gedik, Yerköprü Santralı İlkokulu’nu müteakip, Karaman İmam Hatip Lisesi’ni 1991 yılında mezun oldu. Aynı yıl başladığı Selçuk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden de 1996 yılında mezun oldu. 1996 yılında öğretmenlik meslek hayatına  Erzurum’da başladı. 2004 yılında Konya’ya öğretmen olarak tayini çıkan Gedik,  Konya’da farklı okullarda öğretmen, müdür yardımcısı, okul müdürü ve Altınekin İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Halen Mehmet Bayır İmam Hatip Ortaokulunda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görev yapmaktadır. Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde tezli yüksek lisansını (2006-2009) tamamladı. İkinci üniversitesini  Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi (2012-2016) alanında tamamladı. Evli ve bir erkek ve  bir kız babası olan Gedik orta derecede İngilizce, Arapça ve Rusça bilmektedir.