Gece yarısı ekiplerden kaçan araçtan bomba çıktı!

Gece yarısı ekiplerden kaçan araçtan bomba çıktı!

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde gece yarısı polisin 'dur!' ihtarına uymayarak kaçan araç kaza yapınca yakalandı. El bombası, tabanca ve uyuşturucu ele geçirilen araçtaki üç kişi gözaltına alındı

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinde gece polis ekiplerinden kaçmaya çalışan bir otomobilden el bombası çıktı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Şeker Mahallesi Gazali Caddesi üzerinde gece yaya devriyeleri durumundan şüphelendikleri 3 kişiyi sorgulamak istedi. Ekiplerin ‘dur’ ihtarına uymayan 3 şahıs, 34 CCN 817 plakalı otomobil ile kaçmaya çalışırken bir iş yerinin önünde duran araçlara çarparak kaza yaptı. Kazanın ardından aranan otomobilde el bombası, 1 adet tabanca ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

Bulunan materyallere ekipler tarafından el konulurken, sürücü M.T. ve yanında bulunan K.T. ile S.A. da gözaltına alınarak, işlemlerinin yapılması için karakola götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

e.jpg

eee.jpg

eeeeeeeee.jpg

eeeeeeeeee.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.