Gazze’ye düzenlenen hain saldırı lanetlendi

Gazze’ye düzenlenen hain saldırı lanetlendi

Gazze’ye yapılan zalim saldırılar Seydişehir Belediyesi’nin ramazan etkinliklerindeki eğlence programlarını iptal ettirdi

Seydişehir Belediyesi önünde düzenlenen basın açıklamasına sivil toplum örgütleri başkanları, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlarda destek verdi.

 Havadan ve denizden Gazze topraklarının, bonbardıman altında olduğunu belirten Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Kemalettin Atalay; “10 gündür yapılan zulumde 200 den fazla kardeşimiz ölmüştür. Bunların çoğu bebektir, çocuktur, kadındır, ihtiyardır sivildir. Bu peygamber katillerini lanetliyoruz.” Dedi.

İSRAİL’İ ŞİDDETLE LANETLİYORUM

Belediye Başkanı Mehmet Tutal’da İsrail ordusunun Filistin topraklarına ve Gazze'ye havadan, karadan ve denizden düzenlediği acımasızca saldırılar karşısında Dünya’nın sessiz kaldığını söyledi. Tutal, “Hayatını kaybeden, sayıları her geçen gün giderek artan yüzlerce  kardeşimiz için dua ediyor ve bu insanlık dışı katliamı şiddetle kınıyoruz.” diye konuştu.

  İsrail Devleti’nin kurulduğu günden bugüne Ortadoğu’da çıban başı olduğunu, yaptıkları bu katliamları ibadet aşkıyla yaptıklarını kaydeden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Çünkü siyonizm ideolojisinde ve bozulmuş tevratta 'Ele geçirilen her adamın gövdesi delik deşik edilecek. Tutulan her adam kılıçla düşecektir. Çocukları gözleri önünde yere çarpılacak, evleri yağma edilecek, kadınları kirletilecek, ırzlarına tecavüz edilecek. Çocukları tutup kayaya çarpan ne mübarektir.’ denilmektedir. Bu sebeple hem geçmişte hem de bugün babaların, annelerin gözleri önünde çocukları şehit edilmektedir.’’ Dedi. 

     Başkan Tutal konuşmasına şöyle devam etti… İsrail'in Filistinli kardeşlerimize  yaptığı hunharca ve acımasızca saldırı yüreklerimizi dağlıyor. Bir insan ve Müslüman olarak bu zulme sessiz ve tarafsız kalmamız mümkün değildir. İsrail Müslüman kardeşlerimize yönelik saldırılarına derhal son vermeli. Gazze’ye uygulanan abluka bir an önce kaldırılmalıdır. Mübarek  Ramazan-ı Şerif  hürmetine  Filistin'de, Suriye'de, Kırım'da ve bir çok yerde  işkence  gören, açlık çeken, vahşice katliama uğrayan  binlerce masum Müslüman  kardeşimizin  çektiği zulmün bir an önce sona ermesini; akan kan ve gözyaşının dinmesini, kardeşlerimizin şahadetinin  kabul olmasını Yüce  Rabb’imden niyaz ediyorum.”

Gazze'deki çocuk katliamları dolayısıyla Seydişehir Belediyesi Ramazan etkinlik programlarını iptal etti.