Gazişehir Gaziantep, Düzce kampını tamamladı

Gazişehir Gaziantep, Düzce kampını tamamladı

- Teknik direktör Kalpar:"Gazişehir Gaziantep Spor Kulübü olarak Süper Lig'e çıkmaya talibiz. İnşallah bu koyduğumuz hedefi yakalamış olacağız"

DÜZCE (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep'in, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yaptığı 2. etap kampı sona erdi.

Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde kamp yapan Gaziantep temsilcisi, son hazırlık maçının ardından tesislerden ayrıldı.

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık iki hafta Topuk Yaylası'nda kaldıklarını ve iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Kampta, takımdaki eksiklikleri görüp bu konuda çalışmalar yaptıklarını belirten deneyimli çalıştırıcı, "Eksiklikler hiç bitmez ama iyi hazırlanmak önemli. Dostluk ve hazırlık maçlarımız oldu ve bu maçlar da iyi geçti. En önemlisi, sakatlık vermeden kamp dönemini kapattık. Oyuncularım özverili ve fedakarca çalışmalarını gerçekleştirdi. Kamp dönemi sıkıntılı geçer, biz sıkıntı yaşamadık, bu yüzden oyuncularımı kutluyor, teşekkür ediyorum." diye konuştu.


- "Süper Lig'e talibiz"


Gaziantepspor'un bir alt lige düşmesiyle Süper Lig'de şehri temsilen bir takımın kalmadığını hatırlatan Kalpar, yeni sezon hedefleriyle ilgili şöyle konuştu:

"Aynı ligde şehrin iki takımı oldu. Bir üst ligde şehri temsilen takım yok. Bir takımın Süper Lig'e çıkması lazım. Gazişehir Gaziantep Spor Kulübü olarak Süper Lig'e çıkmaya talibiz. İnşallah bu koyduğumuz hedefi yakalamış olacağız. Gaziantep şehri ve futbolu Süper Lig'de olmalı. Bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bunun için de bize düşen görevi layıkıyla yapacağız."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :