Gaziantep'teki terör saldırısı

Gaziantep'teki terör saldırısı

Tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 6 yaşındaki çocuğun cenazesi toprağa verildi- Patlamada ayağından yaralanan ve tedavisi sürdürülen baba Servet Aydınalp de oğlunun cenazesine katıldı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'te terör saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Azat Aydınalp'in (6) cenazesi, toprağa verildi.

Şahinbey ilçesine bağlı Beybahçe Mahallesi'ndeki düğün merasimine yönelik bombalı saldırıda babasıyla birlikte yaralanan Aydınalp, tedavi gördüğü Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Şahinbey Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Adli Tıp Kurumunda otopsi işlemleri tamamlanan Aydınalp'in cenazesi yakınlarınca teslim alındıktan sonra Yeşilkent Mezarlığına götürüldü. Burada kılanan cenaze namazının ardından Aydınalp'in cenazesi, aynı saldırıda hayatını kaybeden yakınlarının yanındaki mezara defnedildi.

Patlamada ayağından yaralanan ve özel bir hastanede tedavisi süren baba Servet Aydınalp de akrabalarının yardımıyla getirildiği mezarlıkta gözyaşı döktü.

Defin işleminin ardından oğlunun mezarı başında Kürtçe ağıt yakan anne Zehra Aydınalp ise yakınları tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Gaziantep'te 20 Ağustos'ta düğün merasimine yönelik bombalı saldırıda 55 kişi yaşamını yitirmişti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :