Gaziantep'te Hıdırellez Etkinlikleri

Gaziantep'te Hıdırellez Etkinlikleri

Maliye Bakanı Şimşek, şarkıcı Funda Arar'ın konserini dinledi - Bakan Şimşek: "Hıdırellez'de insanlar dilek tutar. Bizim de dileğimiz ve duamız, Türkiye'de huzurun, barışın, kardeşliğin, istikrarın, büyümenin devam etmesidir"

GAZİANTEP (AA) - Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Gaziantep'te düzenlenen Hıdırellez etkinliklerinde, şarkıcı Funda Arar'ın konserini izledi.

Bakan Şimşek, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı Fatma Şahin ile belediyenin, Kavaklık Parkı'nda düzenlediği etkinliğe katıldı.

Etkinlik alanında vatandaşlarla sohbet edip taleplerini dinleyen Şimşek, çocuklarla yakından ilgilendi.

Daha sonra Bakan Şimşek, konser veren şarkıcı Funda Arar'ı dinledi. Konserin ardından Funda Arar'a çiçek veren Şimşek, Hıdırellez'in, yeni başlangıçların, kardeşliğin ve barışın da bayramı olduğunu söyledi.

Bu bayramda insanların dilek tuttuğunu belirten Şimşek, "Bizim de dileğimiz ve duamız; Türkiye'de huzurun, barışın, kardeşliğin, istikrarın, büyümenin devam etmesidir" dedi.

Etkinliğe AK Parti Gaziantep milletvekilleri Nejat Koçer ve Mehmet Erdoğan ile AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik de katıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı