Gaziantepsporlu Angan'dan gol sözü

Gaziantepsporlu Angan'dan gol sözü

- Fildişi Sahilli Davy Angan: "Lig başlayalı 6 hafta oldu. Çok gol atacağım, herkes sadece biraz beklesin"- "Son haftalarda iyi oynuyoruz. Bunu sürdürürsek, daha çok takımı üzeriz"


GAZİANTEP (AA) - KEREM KOCALAR - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da forma giyen Fildişi Sahilli forvet Davy Angan, performansını tam olarak sahaya yansıtabilmek için çalıştığını belirterek, camiadan sabır istedi.

Sezon başında Çin'in Hangzhou Greentown takımından satın alma opsiyonuyla kiralanan 28 yaşındaki Angan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'ye alıştığını ve Gaziantep'i beğendiğini söyledi.

İyi bir tesise sahip kulüpte tüm ihtiyaçlarının karşılandığını ifade eden Angan, kente ve lige alışma süreci yaşadığını, bu süreci kısaltmak için teknik heyetin de desteğiyle çaba harcadığını, her geçen gün daha iyi futbol ortaya koyacağını belirtti.

Geride kalan 6 lig maçında 230 dakika süre alan ve henüz gol atamayan Angan, "Lig başlayalı 6 hafta oldu. Çok gol atacağım, herkes sadece biraz beklesin." dedi.

Takımda çok sayıda kaliteli oyuncu bulunduğunu ifade eden Angan, şöyle konuştu:

"Gerek Ghilas gerekse diğer arkadaşlarım, hücum bölgesinde çok iyi isimler var. Geçen haftalarda skora çok katkı sağlayamamış gibi görünebilirim ama bunu değiştireceğim. Özellikle geçen hafta güzel goller attık. Takımımız da 3 puanı aldı. Geçen hafta arkadaşlarım, sonraki hafta belki ben veya diğer arkadaşlarım, golü kimin attığından çok goller atıp rakipleri yenmek benim için daha önemli. Ama elbette ki ben de golsüz kalmam."


- "Daha çok takımı üzeriz"


Fildişi Sahilli golcü, takım olarak iyi yolda olduklarına işaret ederek, özellikle son 3 haftada ortaya konan kaliteli oyunu, bundan sonra da sürdürmeleri gerektiğini dile getirdi.

Geride kalan haftalardaki performansı artırarak gerçek güçlerini ortaya çıkaracaklarına inandığını belirten Angan, "Son haftalarda iyi oynuyoruz. Bunu sürdürürsek, daha çok takımı üzeriz." ifadesini kullandı.

Angan, cezalı duruma düşmemek için maç sırasında daha dikkatli davranması gerektiğini de sözlerine ekledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :