Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da neşeli idman

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da neşeli idman

Boluspor hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlı ekibin antrenmanı, keyifli dakikalara sahne oldu- Sportif direktör Bölükbaşı: "Hedef koymak için şu an erken ama güzel işler ortaya çıkarabilecek güçteyiz"

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, PTT 1. Ligi'nin 8. haftasında konuk edeceği Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürdü.

GASKİ Spor Tesislerinde teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. A takım forması giyen futbolcuların 3 gruba ayrılarak yarışma yaptığı antrenmanda sonuncu olan grup 20 şınav çekti. Futbolcuların sık sık birbirleriyle şakalaştığı antrenmanın bu bölümünde, şınav çeken oyunculara diğer sporcular, alkışlarla tempo tuttu.

Daha sonra pas çalışması yapılan idman, yarı alanda çift saha maç ve taktik çalışmalarıyla son buldu. 

Antrenmanı takip eden mavi-beyazlı kulübün sportif direktörü Bülent Bölükbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maç arasını çok iyi değerlendirdiklerini söyledi.

Hem mental hem de fiziksel olarak lige hazır durumda olduklarını ifade eden Bölükbaşı, "Genç, mücadeleci ve sonuca giden bir takımız. Altınordu maçında olduğu gibi genç olmanın bazı dezavantajlarını da yaşayabiliyoruz. Hedef koymak için şu an erken ama güzel işler ortaya çıkarabilecek güçteyiz" diye konuştu.

Antrenmanlar sırasında taktik çalışmalarının yanı sıra arkadaşlık ortamını geliştirici, keyifli etkinlikler de organize ettiklerini belirten Bölükbaşı, taraftar konusunda genellikle sıkıntı yaşayan bir ekip olduklarını ancak ligde başarılı oldukça taraftarın da kendilerine destek göstereceğine inandıklarını kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı