Gaziantep Basketbol’un sağlık sponsoru Medical Park oldu

Gaziantep Basketbol’un sağlık sponsoru Medical Park oldu

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol ile Medical Park Gaziantep Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.Gaziantep...

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi takımlarından Gaziantep Basketbol ile Medical Park Gaziantep Hastanesi arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

Gaziantep Basketbol Kulübü Başkanı Deniz Köken, hastanede düzenlenen imza töreninde, Medical Park Grubu’nun Türk sporuna verdiği sağlık desteğinin önemine dikkati çekerek, imzalanan protokolün her iki taraf için de hayırlı olmasını diledi.

Gaziantep’te 600 bin orta öğretim öğrencisi bulunduğunu ve bu öğrencilerin mutlaka spor ya da sanatla buluşturulması gerektiğini ifade eden Köken, şunları kaydetti:

"Gençlerimizi mutlaka sporla buluşturmamız lazım. Bunu başaramazsak gelecekte onları başka sorunlarla buluşturmuş oluruz. Bunun önüne geçmek için bütün kurumlarımızla bir çalışma içerisine girmeliyiz. Bu birkaç kurumun çabasıyla olacak bir şey değil. Bu anlamda kentteki tüm sivil toplum kuruluşlarından, medyadan, firmalardan destek istiyoruz. Mesele, sadece liglerde kulüp bulundurmak değil, herkesi sporla buluşturmak. Biz, bir lise öğrencisinin okulunu bitirmeden önce herhangi bir spor dalında lisans çıkartıp sporla uğraşmasını, resim yapmasını, bir müzik aleti çalmasını, şarkı söylemeyi, resim yapmayı öğrenmesini istiyoruz."

Medical Park Gaziantep Hastanesi Genel Koordinatörü Hayrullah Kubba da Gaziantep Basketbol'un ligde kalıcı olması için el birliğiyle çalışacaklarını dile getirerek, "Sponsorluk konusunda Sayın Başkandan teklif aldığımızda tereddütsüz kabul ettik. Çünkü biz de çocuklarımızın, öğrencilerimizin sporla buluşturulması gerektiğine inanıyoruz. Gaziantep Basketbol Kulübü’nü yakından takip ediyoruz." diye konuştu.

Kapanacak bir takımı devralıp, lige devam ettirmenin kolay olmadığını anlatan Kubba, "Takım gerçekten son anda lige devam kararı aldı. Bu kulübün kapanması gerçekten şehre büyük zarar verecekti. Bundan dolayı Sayın Başkana müteşekkiriz. İnşallah el birliğiyle Gaziantep Basketbol Kulübünü bu ligde tutarız. Bu konuda bizim de bir katkımız olursa gerçekten mutlu oluruz. Bu takıma destek olmak, sahip çıkmak boynumuzun borcudur.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Medical Park Gaziantep Hastanesi ve Gaziantep Basketbol arasında 2016-2017 sezonu için sağlık sponsorluğu protokolü imzalandı.

Köken imza töreninin ardından Kubba’ya günün anısına plaket verdi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :