⁠⁠⁠Gaziantep Basketbol, seri peşinde

⁠⁠⁠Gaziantep Basketbol, seri peşinde

Ligin 19. haftasında Galatasaray Odeabank'ı yenen Gaziantep ekibi, karşılaşmadaki iyi mücadelesini ilerleyen haftalarda da sürdürmeyi hedefliyor - Kulüp başkanı Köken:- "Galatasaray'a karşı gösterdiğimiz mücadele ve kazanma arzusunu ilerleyen haftalarda d

GAZİANTEP (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 19. haftasında Galatasaray Odeabank'ı yenen Gaziantep Basketbol, karşılaşmadaki iyi mücadelesini ilerleyen haftalarda da sürdürmeyi hedefliyor.

Ligin 18. haftasında Darüşşafaka Doğuş'a 89-85 yenildikten sonra geçen hafta sarı-kırmızılı ekibi 79-66 yenen Gaziantep Basketbol, topladığı 28 puanla play-off hattında kendine yer buldu.

Kulüp başkanı Deniz Köken, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa kupasında daha ileriye gitmek istemelerine rağmen, çeyrek final öncesinde kupaya veda ettiklerini belirterek, "Artık tek kulvarda, ligde mücadele ediyoruz. Şu ana kadar ligin ikinci yarısında oynadığımız 4 maçta 3 galibiyet elde ettik. Bundan sonraki süreçte tüm gücümüzü lige harcayarak, ikinci yarıda yakaladığımız bu başarımızı sürdürmek istiyoruz." dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadıkları Galatasaray Odeabank maçına da değinen Köken, şöyle konuştu:

"İstanbul'da kendimize ve kentimize yakışır bir mücadele ettik. Bu mücadelenin karşılığında güzel, anlamlı ve çok değerli bir galibiyet elde ederek kentimize döndük. Bundan sonraki süreçte Galatasaray'a karşı gösterdiğimiz kaliteli oyunu ilerleyen haftalara taşımak istiyoruz. İnşallah bu konuda başarılı işlere imza atacağız."

Köken, bu hafta Demir İnşaat Büyükçekmece'yi konuk edeceklerini anımsatarak, taraftar desteğiyle bu maçtan da galibiyetle ayrılmak istediklerini kaydetti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :