Gaziantep Basketbol, Napoca'yı konuk ediyor

Gaziantep Basketbol, Napoca'yı konuk ediyor

FIBA Avrupa Kupası'nda Romanya ekibini yenerek ikide iki yapmak isteyen Gaziantep ekibi, gruptan çıkma şansını artırmak istiyor- Başantrenör Dedas: "Taraftarımızla el ele vererek bu zorlu virajı başarıyla geçeceğiz"

GAZİANTEP (AA) - Basketbolda, Erkekler FIBA Avrupa Kupası G Grubu'nda Gaziantep Basketbol, yarın Romanya temsilcisi Napoca'yı konuk edecek.

Ligde çıktığı 3 maçı da kaybederek Spor Toto Basketbol Ligi'nde istediği sonuçların uzağında kalan mor-sarılı ekip, Avrupa mesaisinde de başarılı bir grafik çiziyor. Avrupa maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa giren Gaziantep ekibi, yarın Şahinbey Karataş Spor Salonu'nda saat 19.00'da FIBA Avrupa Kupası'nın 2. maçında Romanya temsilcisini konuk edecek.

Grubun ilk maçında deplasmanda Kıbrıs Rum Kesimi ekibi Petrolina AEK ile karşılaşan ve salondan 93-86 galip ayrılan Gaziantep Basketbol, Napoca'yı da yenerek ikide 2 yapmak istiyor. Gaziantep ekibi, bu karşılaşmayı da yenerse gruptan çıkma şansını artıracak.


- Taraftara çağrı


Kulübün başantrenörü Stefanos Dedas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yarın Avrupa'da yollarına güçlü şekilde devam edebilmek için önemli bir maça çıkacaklarını söyledi.

Zorlu geçecek karşılaşmayı taraftarın desteğiyle kazanmak istediklerini dile getiren Dedas, "Yarın tüm Gazianteplilerle ve basketbolseverlerle spor salonunda buluşmak istiyoruz. Bizim galibiyete ulaşmamız için taraftar desteğine ihtiyacımız var. Ümit ediyorum ki taraftarımızla el ele vererek bu zorlu virajı başarıyla geçeceğiz." diye konuştu.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :