Gazi Muzaffer Karagöz'den Kaymakam Sonel'e teşekkür ziyareti

Gazi Muzaffer Karagöz'den Kaymakam Sonel'e teşekkür ziyareti

Şehit aileleri ve gazileri temsilen gazi Muzaffer Karagöz, Türkiye Şehit ve Gaziler Derneği Seydişehir Şubesi Başkanı Yakup Söğüt ile birlikte Kaymakam Tuncay Sonel'e teşekkür...

Şehit aileleri ve gazileri temsilen gazi Muzaffer Karagöz, Türkiye Şehit ve Gaziler Derneği Seydişehir Şubesi Başkanı Yakup Söğüt ile birlikte Kaymakam Tuncay Sonel'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Yakup Söğüt, Kaymakam Karagöz'ün sıcaklığı ve ilgisinin, devletin şefkat ve babacanlığını en güzel şekilde yansıttığını belirti.

Karagöz'ün, yılın her günü şehit aileleri ve gazilere sıcak ve samimi ilgisini gösterdiğini ifade eden Söğüt, "Zaman zaman evlerimize gelerek hal hatır sorması, ihtiyaçlarımızla birebir ilgilenmesi, bizleri mutlu etmektedir. Ayrıca bu makama gelirken sanki evimize gelir gibi huzur ve güven içinde geliyoruz. Hem Kaymakamlığı hem de evini bizlere açtı. Allah kendisinden razı olsun" dedi. Söğüt, ardından Kaymakam Sonel’e çiçek takdim etti.

Kaymakam Sonel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Şehit aileleri ve gaziler bizlerin baş tacıdır. Hem işimizin hem de evimizin kapısı sizlere her zaman açık. Devletimiz her zaman sizin yanınızda" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı