Gazi Gümüşsoy'dan Belediye Başkanı Yazgı'ya ziyaret

Gazi Gümüşsoy'dan Belediye Başkanı Yazgı'ya ziyaret

AKSARAY (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde yaralanarak gazi olan Veyis Gümüşsoy, Aksaray Belediye Başkanı Haluk...

AKSARAY (AA) - Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişiminde yaralanarak gazi olan Veyis Gümüşsoy, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'yı makamında ziyaret etti.

Gümüşsoy, ziyarette yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da yaşadıklarını hiçbir zaman unutmayacağını söyledi.

O gece herkesin sokakta olduğunu anımsatan Gümüşsoy şunları kaydetti:

"Gece yarısı külliyeye geçtik. Tabi oraya ulaşmak için 5-6 kilometre yürümemiz gerekiyordu. Orada 30 canımız gitti. Yaklaşık 30'a yakın da yaralı vardı. Yaralıların çoğunda uzuv kaybı vardı. Tabi ki benim gibi uzuv kaybı yaşamayan 4-5 kişi kadardık. Benim de bombalama anında karnıma şarapnel parçası saplandı, yaralandım. Tedavi süreci başladı. Şimdide buradayım. Artık bu saatten sonra kimse darbeye teşebbüs edemez. Allah devletimizi her zaman bu hainlere karşı korusun."

Başkan Yazgı da her düşünceden insanın o gece memleket meselesi için bir araya geldiğini anımsatarak, "O gece kazanan millettin azmiydi. Siz ise Aksarayımızın ve bizlerin gururusunuz. Sizin için ne yapsak azdır. Her zaman yanınızdayız. O gece vatanı için sokağa çıkan herkesten Allah razı olsun." dedi.

Konuşmanın ardından Başkan Yazgı Gümüşsoy'a hediye takdim etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :