Gazeteciler Cemiyeti’nden Kavuş ve Kıca'ya ziyaret

Gazeteciler Cemiyeti’nden Kavuş ve Kıca'ya ziyaret

Konya Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 31 Mart Seçimlerinin ardından göreve başlayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılcı’yı ziyaret etti.

Yeni göreve başlayan başkanlara hayırlı olsun ziyaretinde bulunduklarını ifade eden KGC Yönetim Kurulu Başkanı Sefa Özdemir, “Seçimleri kazanarak Belediye Başkanlığına gelen arkadaşlarımız ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunduk. Sayın başkanlarımızı yeni dönemde oldukça zor günler bekliyor. Çünkü Konya’nın sorunları ve yapılacak işleri oldukça fazla.

gazeteciler-cemiyeti’nden--(1).jpg

Ancak gerek Büyükşehir gerek Merkez İlçe Belediye Başkanlıklarına gelen arkadaşlarımızın tamamı genç, yetenekli ve alanlarında uzman kişiler. Bu nedenle sorunlarına üstesinden kolaylıkla geleceklerine inanıyorum. Bizler de Konya basını olarak olarak belediye başkanlarımıza her konuda destek olmaya hazırız. Ben bir kez daha yeni göreve başlayan tüm arkadaşlarımıza başarılar diliyorum” dedi. Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken Konya basını ile uyumu içerisinde görev yapacaklarını ifade ittiler.

Etiketler :