Gazeteci Hasan Pulur'un vefatı

Gazeteci Hasan Pulur'un vefatı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu:- "Hasan Pulur, benim kuşağımda olanlar çok daha iyi bilirler, mizahı, ciddiyeti kendi sütununda en iyi anlatan yazarlarımızdan birisiydi"

İSTANBUL (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gazeteci Hasan Pulur'un vefatına ilişkin, "Hasan Pulur, benim kuşağımda olanlar çok daha iyi bilirler, mizahı, ciddiyeti kendi sütununda en iyi anlatan yazarlarımızdan birisiydi" dedi.

Kılıçdaroğlu, tedavi gördüğü Florence Nightingale Hastanesi'nde hayatını kaybeden Pulur'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 

Ziyaret sonrasında basın mensuplarının sorularını cevaplayan Kılıçdaroğlu, Pulur'un vefatından üzüntü duyduklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Hepimizin başı sağ olsun. Medyamızın başı sağ olsun. Hasan Pulur, benim kuşağımda olanlar çok daha iyi bilirler, mizahı, ciddiyeti kendi sütununda en iyi anlatan yazarlarımızdan birisiydi. Milliyet'i eline alan herkesin mutlaka okuduğu köşe yazarlarından birisi Hasan Pulur'du. Uzun süredir tedavi görüyordu. Onu yitirdik. Hepimizin başı sağ olsun."

- "Hayat böyle bir şey"

Hasan Pulur'un oğlu Bülent Pulur da uzun süredir yoğun bakımda tedavi gören babasının bugün vefat ettiğini anımsatarak, "Organ yetmezliği diyebilirim. Tansiyonu çok düştü, ona bağlı kalp krizi nedeniyle kaybettik. Üzgünüz, ne yapalım hayat da böyle bir şey. Sağ olsun Kemal Bey de geldi bizi mutlu etti. Diyecek başka bir sözüm yok" diye konuştu. 

Bülent Pulur, babasının cenazesini, 1 Aralık Salı günü yapılacak törenin ardından defnetmeyi planladıklarını söyledi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı