Gayemiz Türkiye’nin geleceği

Gayemiz Türkiye’nin geleceği

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Konya Şube Başkanı Yakup Yıldırım, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi seçimleri öncesi açıklama yaptı.

 

 

Türkiye’nin 16 yılda önemli mesafeler kat ettiğini ifade eden Başkan Yakup Yıldırım, “1923 yılından bu yana birçok badire atlatan ülkemiz, iç  ve dış mihraklar tarafından hep kıskaca alınmıştır. Milletimizin şanlı tarihinden aldığı güçle, ülkemiz tarımda, sanayide, kültürel değerlerde Asya ve Avrupa’nın ortak göz bebeği haline gelmiştir. Mevcut siyasi iktidar da biz sanayicilerin geleceğine yönelik çok önemli politikalara imza atmıştır. Büyüme rakamları, ihracat rakamları, üretim kapasitesindeki ibrelerin yukarı çıkması da bunu kanıtlar niteliktedir. Ülkemizin bu kararlı yükselişine son olarak 15 Temmuz’da büyük bir darbe vurmak istemişler ama başaramamışlardır. Millet olarak gözdağımız, Cumhurbaşkanımızın dik duruşu bu saldırıyı da püskürtmüştür.  Terörle, dövizle, ekonomik saldırılarla, dış politikada oynanan oyunlar bizi diz çöktürmeye yetmemiştir.

Bütün bu mücadelelerde önemli bir viraja girmek üzereyiz. Yeni bir yönetim biçimi bizi beklemektedir. Ülkenin 2023, 2053, 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerlemesi ve devlet mekanizmasının güçlenmesi adına Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi büyük önem taşımaktadır. ASKON olarak her zaman devletimizin ve milletimizin yanında yer alan bir kuruluş olarak, bu seçimde de istikrar ve güçlenmeden yana olduğumuzu kamuoyuna bildiriyoruz” dedi. Haber Merkezi