Manşetler
Günün Haberleri
Arşiv
Sitene Ekle
Konya
Ekonomi
POLİS-ADLİYE
Konyaspor
Yaşam
Konya
18 °C
24
01:10
Polis memuru Emrah Büke'nin şehadet haberi Ereğli'deki baba ocağına ulaştı
23:39
Kaza yapan polis memuru Emrah Büke şehit oldu
23:36
Devrilen traktörünün altında kaldı: Olay yerinde hayatını kaybetti
23:30
İcra memuru ile avukata darp olayında eski Bursaspor başkanı tutuklandı
23:28
TESK Genel Başkanı: Zincir marketlerin sigara ve ekmek satışı sınırlandırılmalı
23:23
Konya'da topraklar susuzluktan çatladı: Yağdır Mevlam su
23:18
Sultanhanı'nda otomobil ile kamyonetin çarpışma anı kamerada
23:15
Ekrem İmamoğlu’nun 'İhaleye fesat karıştırma' duruşması ertelendi
21:16
Bakımevindeki dayak görüntüleri dehşete düşürdü
21:06
Atatürk'e dua edilmesine tepki gösteren genç, 3 yıl 9 ay hapis cezası aldı
Günün tüm
haberleri
Anasayfa
gastronomi Haberleri
gastronomi Haberleri
Turizmcilere bir iyi bir de kötü haber! 2024'e kadar eskiye dönmek zor ama..
Türk gastronomisinin önemli yemeklerinden Hrisi ve aşur damakları çatlatıyor
Gastronominin üstadları Konya Aşçı Dede Ateşbâz-ı Veli Sempozyumu'nda buluşacak
Tarihçi profesör, peynir tatlıları için Anadolu'yu karış karış geziyor
Arnavutluk'ta geleneksel Türk tatlıları tanıtıldı
Kilis gastronomisiyle adından söz ettirmek istiyor
Afyon'un eşsiz lezzeti: "Manda kaymaklı kabak tatlısı"
1. Uluslararası Malatya Gastronomi ve Kültür Kongresi başladı
Aşçılara ABD ve Avustralya'da 3 bin dolar maaşla iş imkanı
Tatlıcı Salih ustanın vazgeçilmezi haşhaş oldu
Dünyaca ünlü şefler Gaziantep'te baklava yaptı
Dünya mutfaklarını birleştiren şehir İstanbul
Hatay'da "Gastronomi Çalıştayı" düzenlendi
Kurtulmuş'tan "gastronomi" yerine "yemek sanatı" önerisi
UNESCO'ya "Afyonkarahisar Mutfağı" da dahil oldu
İstanbul'da Paris lezzetleri
Doğu Akdeniz'de mutfaklar yardımlaşmayla lezzetleniyor
Kemeraltı lezzetlerine "Selluka" damgası
Gastronomi kenti Hatay'da yöresel yemekler yarıştı
Adıyaman'da "Gastronomi Günleri" başladı
Yunan gazetecilerden "Gaziantep baklavası"na övgü
Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali'nin ardından
Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali
"İEF, Kahramanmaraş'ın tanıtılmasına katkı sağladı"
Uluslararası Gaziantep Gastronomi Festivali
"GastroAntep" sanayi ve ticareti hareketlendirecek
Yemek kurslarına ilgi artıyor
Tarihi Mecidiye Hanı'na "Gastronomi Kütüphanesi"
Gastronomi kentinin "özel" şefleri
Yabancıların Gözüyle Türkiye - Dominikli aşçı menemeni "soğansız" seviyor
Gaziantep'te "GastroAntep Festivali" hazırlıkları
Zeugma gastronomi tarihine de ışık tutacak
Gaziantep'in mütevazı lezzeti "nohut dürümü"
Malatya'nın yeni lezzeti "kayısılı kaburga dolması"
Baklavacıların "tatlı" telaşı
Eşinin iflası üzerine girişimci oldu
Gastronomi kentinin karpuzu tezgahlarda yerini aldı
Ünlü şeflerden Gaziantep'e "tam not"
"Antep peyniri" sınırları aşıyor
Gastronomi kentinin bayram lezzeti "yuvalama"
Sırbistan'da "Dünya Döner Zirvesi" başladı
"Michelin Yıldızlı" şefler Harranlı kadınlara eğitim verecek
"Her şey dahil" paketinin konsepti değişiyor
Mersin'de gastronomi şenliği düzenlendi
Gastronomi turizminde "15 milyar dolar" hedefi
"Turizm Geliştirme Fonu sektöre yön verecek"
Mezopotamya yemekleri turistler için pişirilecek
Şanlıurfa'nın mart ve nisan aylarına özel kebabı "keme"
1
2
3
Abone Ol
Haberler
Son Haberler
Manşetler
Konya
Ekonomi
POLİS-ADLİYE
Konyaspor
Yaşam
Dünya
Spor
Magazin
Konya'da Spor
Teknoloji
Kültür Sanat
Sağlık
EĞİTİM
Yerel Gündem
Türkiye
İlçeler
Gündem
Politika
Diğer İçerikler
Foto Galeri
Web Tv
Yazarlar
Gazete Manşetleri
Kurumsal
Künye
İletişim
Gizlilik İlkeleri
Kullanım Şartları
Geliştiriciler İçin