Gassap’ta iki lezzet bir arada

Gassap’ta iki lezzet bir arada

Gassap Kahvaltı ve Et Evi İşletme Müdürü Burhan Toptaş, lezzetlerimizi yanında“Misafirlerimize iyi niyetimizi, güler yüzlüğümüzü, samimiyetimizi hissettirerek hizmet veriyoruz” dedi.

Gassap Kahvaltı ve Et Evi İşletme Müdürü Burhan Toptaş, en büyük yapılan işin, burada farklılık yaratmak olduğunu söyledi. Gassap’ta kapıdan giren herkesin, müşteri değil, misafir olarak gördüklerini aktaran Toptaş,  Biz bu anlayışla hizmet ettiklerini aktardı. Toptaş, “Misafirlerimize iyi niyetimizi, güler yüzlüğümüzü, samimiyetimizi hissettirerek burayı bizlerin değil, onların eviymiş gibi olmasını sağlıyoruz. İnsanların rahatça ve kafalarında bir soru işareti olmadan burada diledikleri rahatlığı sağlıyoruz” dedi.  İkinci olarak hizmeti lezzetle buluşturduklarını söyleyen, Toptaş, “Herkesin fikirlerini açığız ve misafirlerimiz istediği şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. Bunun yanında lezzeti en üst seviyeye çıkarmaya çalışıyoruz. Bunun için insanlardan yeni fikirler alıyoruz, araştırmalar yapıyoruz. Amacımız buradaki misafirlerimiz tam manasıyla memnun etmek istiyoruz.

İyi niyet, samimiyet ve güler yüz, en büyük üç kriterimizdir. Biz misafirlerimiz iyi niyetimizi hissettiriyoruz ve hizmete öyle başlıyoruz. Buraya gelen misafirler ilgi ve alakadan memnun kalıyor, daha sonra lezzetin tadına varıyorlar.” şeklinde konuştu. İşletmelerindeki Et ürünleri hakkında da bilgi veren Toptaş, “Misafirimiz geldiği zaman masaya almadan büfemize alarak etlerimizi gösteriyoruz. Misafirlerimiz buradaki et ürünlerimizden istediğini alabiliyorlar. Her şey gözlerinin önünde olduğu için yiyebilecekleri kadar ister dana ister kuzu etinden diledikleri biçimde seçebiliyorlar. Mönümüzde beyaz et gurubundan piliç, kırmızı et olarak ise dana ve kuzu etleri bulunduruyoruz. Dana etinde antrikot ve bonfile, kuzu eti çeşitlerimiz ise birçok çeşitlerimiz bulunuyor. Seçilen etler ızgarada hazırlanarak servis ediliyor” dedi. Servet R. Çolak – Memleket 

 

img_8693.jpg

 

img_8704.jpg

img_8695.jpg