• BIST 107.148
  • Altın 143,559
  • Dolar 3,5506
  • Euro 4,1367
  • Konya 29 °C
  • Ali Ünal'a iki kez ağırlaştırılmış müebbet talebi
  • Suudi Arabistan'da Al Jazeera ve diğer Katar siteleri erişime açıldı
  • Guardian'dan "Erdoğan da yazmak istedi" iddiasına tekzip
  • Ali Ünal'a iki kez ağırlaştırılmış müebbet talebi
  • Suudi Arabistan'da Al Jazeera ve diğer Katar siteleri erişime açıldı
  • Guardian'dan "Erdoğan da yazmak istedi" iddiasına tekzip

Gassap’da hedef kalite

Gassap’da hedef kalite
Gassap Kahvaltı ve Et Evi basına tanıtıldı

 

 Tanıtım toplantısına İşletme sahibi Ahmet Habacı,  İşletme Müdürü Burhan Toptaş basın mensupları katıldı. Gassap Kahvaltı ve Et Evi İşletme Müdürü Burhan Toptaş, lezzetlerimizi yanında“Misafirlerimize iyi niyetimizi, güler yüzlüğümüzü, samimiyetimizi hissettirerek hizmet veriyoruz” dedi. Gassap Kahvaltı ve Et Evi İşletme Müdürü Burhan Toptaş, en büyük yapılan işin, burada farklılık yaratmak olduğunu söyledi. Gassap’ta kapıdan giren herkesin, müşteri değil, misafir olarak gördüklerini aktaran Toptaş,  Biz bu anlayışla hizmet ettiklerini aktardı. Toptaş, “Misafirlerimize iyi niyetimizi, güler yüzlüğümüzü, samimiyetimizi hissettirerek burayı bizlerin değil, onların eviymiş gibi olmasını sağlıyoruz. İnsanların rahatça ve kafalarında bir soru işareti olmadan burada diledikleri rahatlığı sağlıyoruz” dedi.  İkinci olarak hizmeti lezzetle buluşturduklarını söyledi. Ferit Hepokur-Memleke

UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2008 Memleket | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0332 352 16 16 | Faks : 0332 352 11 66 | Haber Scripti: CM Bilişim