Gassap’da hedef kalite

Gassap’da hedef kalite

Gassap Kahvaltı ve Et Evi basına tanıtıldı

 

 Tanıtım toplantısına İşletme sahibi Ahmet Habacı,  İşletme Müdürü Burhan Toptaş basın mensupları katıldı. Gassap Kahvaltı ve Et Evi İşletme Müdürü Burhan Toptaş, lezzetlerimizi yanında“Misafirlerimize iyi niyetimizi, güler yüzlüğümüzü, samimiyetimizi hissettirerek hizmet veriyoruz” dedi. Gassap Kahvaltı ve Et Evi İşletme Müdürü Burhan Toptaş, en büyük yapılan işin, burada farklılık yaratmak olduğunu söyledi. Gassap’ta kapıdan giren herkesin, müşteri değil, misafir olarak gördüklerini aktaran Toptaş,  Biz bu anlayışla hizmet ettiklerini aktardı. Toptaş, “Misafirlerimize iyi niyetimizi, güler yüzlüğümüzü, samimiyetimizi hissettirerek burayı bizlerin değil, onların eviymiş gibi olmasını sağlıyoruz. İnsanların rahatça ve kafalarında bir soru işareti olmadan burada diledikleri rahatlığı sağlıyoruz” dedi.  İkinci olarak hizmeti lezzetle buluşturduklarını söyledi. Ferit Hepokur-Memleke