Gasp zanlısı tutuklandı

Gasp zanlısı tutuklandı

İstanbul'da, iki gasp olayına karıştığı iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı

İSTANBUL (AA) - İstanbul'da, iki ayrı market çalışanlarını silah tehdidiyle gasbettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 2 zanlıdan 1'i tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 27 Ekim'de Pendik'te bir markete müşteri olarak gelip alışveriş yaptıktan kısa süre sonra tekrar silahla gelen 1 şüpheli kasiyeri silahla tehdit ederek bin lirayı alıp kaçtı.

Beyoğlu'nda da 28 Ekim'de bir markete gelen 2 şüpheliden biri kasiyeri silahla tehdit ederek 600 lira ile 3 paket sigara alarak olay yerinden kaçtı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri, olaylarla ilgili çalışma başlattı. Marketlerin güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen ekipler, iki olayın şüphelilerinin aynı olduğunu tespit etti.

Teknik ve fiziki takip sonucunda düzenlenen operasyonda, Hüseyin A. (24) ve Burak D. (26) gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Burak D. tutuklanırken, Hüseyin A. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Emniyette, şüphelilerden Hüseyin A.'nın uyuşturucu kullanmak ve hırsızlıktan, Burak D.'nin ise uyuşturucu kullanmak, kötü muamele ve hürriyetten yoksun kılmak suçlarından kayıtlarının bulunduğu öğrenildi.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :