Garanti'den Kadınlar Günü kampanyaları

Garanti'den Kadınlar Günü kampanyaları

Garanti Bankası, 8 Mart Kadınlar Günü için hazırladığı Bonus ve Miles&Smiles kredi kartı kampanyalarıyla kart sahiplerine özel fırsatlar sunuyor

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, 8 Mart Kadınlar Günü için hazırladığı Bonus ve Miles&Smiles kredi kartı kampanyalarıyla kart sahiplerine özel fırsatlar sunuyor.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, Bonus sahipleri 8-11 Mart tarihlerinde Garanti POS'larından yapacakları kuyum, çiçekçi, güzellik ve bakım merkezlerindeki toplam 150 TL ve üzeri harcamasına 15 TL bonus kazanıyor.

Kampanyaya Garanti Bonus'lar, Money Bonus, Flexi, Paracard, Bonus Business ve Easy kartlar dahil oluyor. Kart sahipleri kampanyaya, ilk harcamadan önce, BonusFlaş uygulamasından "Hemen Katıl" butonunu tıklayarak katılabiliyor. Kampanyadan kazanılan bonuslar 14-24 Mart'ta kullanılabilecek.

Miles&Smiles kredi kartı sahipleriyse 8-10 Mart'ta çiçek, giyim, kozmetik, kuyum alışverişleriyle SPA merkezlerinde yapacakları ilk 200 TL ve üzeri harcamadan ekstra 800 mil kazanıyor. Tüm Miles&Smiles kredi kartı sahiplerinin yararlanacağı kampanyaya, BonusFlaş uygulamasından "Hemen Katıl" butonunu tıklayanlar katılabiliyor. Kampanyadan kazanılan ekstra miller 13 Mart'tan itibaren kullanılabilecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :