Garanti'den Esnafa Özel Yeni Ürün Ve Fırsatlar

Garanti'den Esnafa Özel Yeni Ürün Ve Fırsatlar

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Karadere:- " 'Esnafın bankasından önce komşusuyuz' sloganını benimseyerek, yeni ürün ve kampanyalar geliştirdik"

İSTANBUL (AA) - Garanti Bankası, esnafa özel yeni ürün ve kampanyalar sunuyor. 

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, yeni fırsatlar arasında, 36 aya varan vadelerle kullanılabilen "Komşu Esnaf Kredisi" ile birlikte kredi kullanan esnafa aylık 20 havale ve 5 EFT içeren "Komşu Esnaf Hizmet Paketi" 6 ay boyunca ücretsiz olarak sunuluyor.

Ayrıca, bu kampanyayla bonus üye işyeri olanlara, müşterilerine sunabileceği, Bonus ve diğer tüm Garanti kredi kartlarında geçerli olan artı 2 taksit fırsatı sağlanıyor. Mevcut seyyar EFT POS'unu getiren esnaf ise Yeni Nesil Yazarkasa POS'a indirimle sahip olabiliyor.

Diğer yandan, esnafın işyerini ve ürünlerini risklere karşı güvence altına alan "Esnafım Garantide" sigortasını yaptıranlara, ürünün ilk taksiti hediye ediliyor. Komşu Esnaf Hizmet Paketi kapsamında ise internet şubesinden havale ve EFT işlemini 6 ay boyunca sadece 100 lira karşılığında yapma fırsatı sunuluyor.

Esnaf tüm kampanyalardan 1 Mayıs-31 Temmuz tarihleri arasında faydalanabiliyor. Garanti şubeleri ve 444 56 24 (444 KOBİ) üzerinden başvuru yapılabiliyor, "garanti.com.tr" adresinde de detaylı bilgi alınabiliyor.

 

- "Esnafın bankasından önce komşusuyuz"

 

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Nafiz Karadere, konuya ilişkin değerlendirmesinde, Türkiye ekonomisinin belkemiğini oluşturan esnafın, geçmişten bugüne ticari hayatın gelişiminde kilit rol oynadığını belirterek, şunları kaydetti: 

"Esnaf; hayatın içinden gelen pratik zekaları, esnek yapıları ve sürekli değişen koşullara uyum sağlama kabiliyetleriyle, en zor zamanlarda bile ülke ekonomisine can veriyor. Çünkü özünü, Anadolu'da ticaretin gelişmesini sağlayan, dayanışmanın simgesi olan kadim gelenek ahilikten alıyor. Biz de banka olarak, her zaman esnafın nabzını tutmaya, onlarla iç içe olmaya, her fırsatta kapılarını çalarak, ihtiyaçlarına yönelik ürün ve hizmetler geliştirmek için onları yakından tanımaya çalışıyoruz."

Ahilik anlayışıyla da özdeşleşen "Esnafın bankasından önce komşusuyuz" sloganını benimseyerek, yeni ürün ve kampanyalar geliştirdiklerini aktaran Karadere, çalışmalarını aralıksız sürdürerek, esnafın yanında olmayı, onların hayatlarını kolaylaştıracak çözümler üretmeyi sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı