Galatasaraylılar Ata'nın huzurunda

Galatasaraylılar Ata'nın huzurunda

ANKARA (AA) - Galatasaray Kulübünün 111. kuruluş yılı etkinliklerine, Ankara'da devam edildi. Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak...

ANKARA (AA) - Galatasaray Kulübünün 111. kuruluş yılı etkinliklerine, Ankara'da devam edildi.

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Galatasaray'da, yönetim kurulu ve taraftarlar Anıtkabir'i ziyaret etti. Ziyarete, Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Cengiz Özyalçın, başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin, yönetim kurulu üyesi Alper Narman, Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Levent Nazifoğlu, Denetim ve Sicil Kurulu Başkanı Celal Emon katıldı.

Atatürk'ün mozolesine çelenk bırakılmasının ardından, ikinci başkan Cengiz Özyalçın, Anıtkabir özel defterini imzaladı.

Özyalçın, özel deftere şunları yazdı:

"Aziz Atatürk... Galatasaray olarak Türk milletine bıraktığınız ilke ve hedefler doğrultusunda mücadele etmeyi, yurt içinde ve yurt dışında sarı-kırmızı renklerimizle birlikte ay-yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmayı azimle, aşkla, inançla sürdürüyoruz.

(Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim) sözünüze layık sporcular yetiştirmek bizler için olmazsa olmaz niteliğindedir. Bugün hem bunu bir keza daha vurgulamak hem de zatıalinizin ve aziz şehitlerimizin bize emaneti olan bu vatana, canımız pahasına sahip çıkacağımızı haykırmak için yönetim kurulu üyelerimiz ve taraftarlarımızla birlikte yüce huzurunuzdayız. Ruhunuz şad olsun."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :