Galatasaraylı futbolcu Grosskreutz'un forma heyecanı

Galatasaraylı futbolcu Grosskreutz'un forma heyecanı

Alman futbolcu:

Galatasaray'ın sezon başında Almanya'nın Borussia Dortmund Kulübü'nden transfer ettiği ancak FIFA'nın Transfer Eşleştirme Sistemine (TMS) girilen belgelerde eksik imza bulunması nedeniyle lisansını çıkaramadığı Kevin Grosskreutz, Panthrakikos ile yapacakları hazırlık mücadelesini heyecanla beklediğini ifade etti. 

GSTV'ye açıklamalarda bulunan Alman futbolcu, 10 Ekim Cumartesi günü Gümülcine'de Yunanistan Süper Ligi ekibiyle yapacakları maçta forma giyeceğini belirterek, "Panthrakikos maçında oynayabileceğim için çok mutluyum. Hazırlık maçı da olsa, Galatasaray forması giyeceğim için heyecanlıyım. Yunanistan'daki maçı iple çekiyorum" ifadelerini kullandı. 

Takım arkadaşlarının ve teknik heyetin kendisine yardımcı olduğunu anlatan Grosskreutz, "Kendimi çok iyi hissediyorum. Takım arkadaşlarım ve hocalarım bana çok yardımcı oluyor. Arkadaşlığımız çok iyi. İyi durumdayım ve Ocak ayını bekliyorum" diye konuştu.

Fiziksel olarak iyi durumda olduğunu aktaran Grosskreutz, "Takımımızda çok iyi ve kaliteli oyuncular. Onlarla birlikte oynamak çok büyük bir keyif. Her şey çok iyi" değerlendirmesini yaptı. 

Bu arada, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bugün yapılan antrenmanı Grosskreutz'un dedesi, babası, annesi, kız kardeşi ve erkek kardeşi de takip etti.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı