Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamaları

Galatasaray'ın Şampiyonluk Kutlamaları

Karabük, Kastamonu ve Zonguldak'ta taraftarlar sokağa çıkarak şampiyoluğu kutladılar

KARABÜK (AA) - Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Karabük, Kastamonu ve Zonguldak'ta taraftarlar sokağa çıkarak şampiyonluğu kutladılar.

Spor Toto Süper Lig'de son haftaya en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde giren Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle Karabük'te taraftarlar sokağa döküldü.

100. Yıl Mahallesi 1003. Cadde üzerinde toplanan Galatasaray taraftarı, caddeyi yaklaşık bir saat trafiğe kapattı. Galatasaray bayrakları taşıyan grup, şampiyonluk marşları söyleyerek tezahürat yaptı.

- Zonguldak

Devrim Bulvarında bulunan Galatasaray Taraftarlar Derneği önünde toplanan kalabalık nedeniyle yol güzergahlarının bir bölümü trafiğe tamamen kapatıldı.

Bulvardan yürüyerek, dernek binası önünde toplanan taraftar grubu, Galatasaray bayraklarını salladı, tezahürat yaptı, meşaleler yaktı.

Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Cevdet Öztürk, "Büyük sevinç yaşıyoruz, inandık ve başardık çok sevinçliyiz, tüm Galatasaray camiasına hayırlı olsun" temennisinde bulundu.

- Kastamonu

Kastamonu'da ise Kırkçeşme, Cumhuriyet ve Atatürk Caddesinde toplanan taraftarlar takımlarının bayrakları ile kent turu yaptılar. 

Kent merkezinde araç yoğunluğu nedeniyle trafik zaman zaman durdu. Taraftarlar halay çekerek şampiyonluğu kutladı.

Kaynak:Haber Kaynağı