Galatasaray'ın kamp programı belli oldu

Galatasaray'ın kamp programı belli oldu

- Sarı-kırmızılı futbol takımı, yeni sezon hazırlıklarına 1 Temmuz'da başlayacak- Galatasaray, İsviçre ve Danimarka'da gerçekleştireceği kamp boyunca 4 hazırlık maçı yapacak


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Futbol Takımı'nın yeni sezon öncesi gerçekleştireceği kamp çalışmalarının programı belli oldu.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Galatasaray Futbol Takımı, 2016-2017 sezonu hazırlıklarına 1 Temmuz Cuma günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde başlayacak. Sarı-kırmızılı ekip, 10 Temmuz Pazar günü İsviçre'nin Gwatt bölgesine giderek çalışmalarına burada devam edecek.

Yurt dışındaki ilk kampında 12 Temmuz Salı günü İsviçre Süper Lig ekiplerinden Thun ile Lachen Stadı'nda hazırlık maçı yapacak sarı-kırmızılı ekip, Uhren Kuhası organizasyonunda 17 Temmuz Pazar günü İsviçre Challenge Lig'den Zürih ile Tissot Arena'da ilk karşılaşmasına çıkacak. Galatasaray, bu kupadaki ikinci mücadelesini aynı statta 19 Temmuz Salı günü bu ülkenin bir başka Süper Lig ekibi Young Boys ile oynayacak.


- İkinci kamp Danimarka'da


Galatasaray, yeni sezon öncesindeki ikinci kampını Danimarka'da yapacak.

Zürih ile oynayacağı karşılaşmanın hemen ardından İstanbul'a dönecek sarı-kırmızılı ekip, ikinci kamp dönemi için 23 Temmuz Cumartesi günü Danimarka'nın Aarhus şehrine gidecek ve 29 Temmuz Cuma gününe kadar bu kentte hazırlıklarını sürdürecek.

Galatasaray, buradaki tek hazırlık maçında ise 26 Temmuz Salı günü Danimarka Süper Lig ekiplerinden Aarhus ile Ceres Park'ta karşılaşacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :