Galatasaray'dan FETÖ tartışmalarını büyütecek paylaşım!

Galatasaray'dan FETÖ tartışmalarını büyütecek paylaşım!

Galatasaray'dan FETÖ tartışmalarını büyütecek paylaşım!

Fenerbahçe derbisindeki koreografinin FETÖ'yle bağdaştırılmasının ardından G.Saray'ın sosyal medyasından dikkat çeken bir paylaşım geldi. "Günaydın Galatasaray ailesi" sözleri ile paylaşılan resimde 6 el birbirini bileklerinden kavramış gösteriliyordu. Sarı kırmızılılar 2011-2012 şampiyonluğu sonrası "Biz bir aileyiz kenetlendikçe" yazılan tişörtünde de bu figürü kullanmıştı. Görselin benzerlerinin FETÖ tarafından da sıklıkla kullanıldığı dikkat çekiyor. Türkçe olimpiyatlarında yayınlanan "Yeni bir dünya" şarkısının klibinde dünya etrafında kenetlenen 10 el ile simgeleşen görsel, geçtiğimiz ay Enes Kanter'in paylaştığı görselde 5'e düşse de aynı imgeyi çağrıştırıyor...

Geçtiğimiz Pazar akşamı oynanan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından sarı-kırmızılılara koreograrifi nedeniyle başlayan FETÖ bağdaştırması artarak devam ediyor.

DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM

Koreografi olayının ardından Galatasaray'ın bu sabah sosyal medya hesaplarından yaptığı 'Günaydın Galatasaray ailesi' paylaşımı FETÖ'cülerin simgesi haline gelmiş bir kareye benzetildi.

galatasaray_paylasIAm

Öyle ki; o el ele tutuşma FETÖ'nün Türkçe Olimpiyatları'nda çaldığı şarkının internette bulunan görsellerinde de yer alıyor.

tuIrkcIe_olimpiyat

Ve Enes Kanter'in de önceki ay Instagram hesabında benzer bir paylaşım yaptığı görülüyor...

WhatsApp_Image_2017-10-24_at_13.23.59

Galatasaray tartışmalara yol açan bu görseli 2011-2012 sezonun sonunda tişört yaparak satışa sunmuştu.

tisIoIrt

Ayrıca Fatih Terim'in o dönem giydiği bir gömleğin sol göğüs kısmında da bu görsel yer almıştı.

fatih_terim