Galatasaray'da gündem Marcao'nun gönderilmesi! Melo da Riera'ya aynısını yapmıştı

Galatasaray'da gündem Marcao'nun gönderilmesi! Melo da Riera'ya aynısını yapmıştı

Giresunspor-Galatasaray maçının ikinci yarısında ortalık karıştı. Galatasaraylı Marcao saha ortasında tartıştığı takım arkadaşı le Kerem Aktürkoğlu'nu yumrukladı.

Giresunspor-Galatasaray maçının ikinci yarısında saha bir anda karıştı. Galatasaraylı Marcao ile Kerem Aktürkoğlu saha ortasında birbirine girdi.

Brezilyalı stoper, Kerem’in üzerine doğru yürüdü ve kafa attı, ardından da yumruklar savurmaya başladı.

Araya giren Galatasaraylı oyuncular, Brezilyalı savunmacıyı sakinleştirmekte güçlük çekti. Karşılaşmanın hakemi Erkan Özdamar, VAR incelemesi sonrasında Marcao'ya kırmızı kart gösterdi.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Giresunspor maçında Marcao'nun Kerem Aktürkoğlu'nun yumruk atmasıyla ilgili konuştu.

Henüz ne olduğununu anlamadıklarını ve Marcao'nun yaptığı hareketin hoş olmadığını vurgulayan Terim, ''Ben sahada ilk defa görüyorum kendi arkadaşıyla böyle bir pozisyon. Henüz ne olduğunu anlamış değiliz. Ne olursa olsun hoş değil.'' dedi.

Süper Lig'de 2021/22 sezonunu Giresunspor deplasmanında açan Galatasaray , devreyi 2-0 önde tamamladı. Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TRT Spor ekranlarındaki %100 Futbol programında ilk 45 dakikayı ve maç sonucunu değerlendirdi.

Galatasaray'ın kazandığı iki penaltının da doğru karar olduğunu vurgulayan Dilmen, ''2 pozisyon da net penaltı. Tartışmaya bile gerek yok. Sadece kırmızı yerine sarıyla geçebilir miydi orayı, sadece onu düşündüm.'' diye konuştu.

Maç sonunda ise Rıdvan Dilmen şu açıklamalarda bulundu:

"Şampiyonlukta 4 favori var. Trabzon muhteşem oynayarak kazandı, Beşiktaş çok iyi oynayarak kazandı. Fenerbahçe de 3 puanı aldı. Galatasaray daha farklı kazanabilecekken Marcao'nun işgüzarlığı tarafından 2-0'la bitti maç. Kolay maçı biraz da olsa zora sokan Marcao oldu."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.