Galatasaray'da gözler Türkiye Kupası'na çevrildi

Galatasaray'da gözler Türkiye Kupası'na çevrildi

Torku Konyaspor maçında sakatlanan Sinan Gümüş'ün tedavisine başladı

İSTANBUL (AA) - Galatasaray, 10 Şubat Çarşamba günü Akhisar Belediyespor ile yapacağı Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçının hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladığı bildirildi.

Oyuncuların daha sonra baskıya dayalı top kapma ve pas çalışması yaptığı kaydedildi. Ceza sahası dışından yapılan şut çalışmasıyla devam eden idmanın yarı alanda çift kale maçla tamamlandığı aktarıldı.

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Torku Konyaspor'la yapılan maçta ilk 11'de forma giyen oyuncuların, ısınma hareketlerinin ardından yenileme çalışması gerçekleştirdiği belirtildi.

Torku Konyaspor maçında sakatlanan Sinan Gümüş'ün tedavisine başlanırken, uzun süreli sakatlığı bulunan Hamit Altıntop'un sahada tempolu koşu ve koordinasyon çalışması yaptığı vurgulandı.

Sarı-kırmızılı futbolcuların yarın akşam düzenlenecek "Tek Bilek Tek Yürek" organizasyonuna katılacağı için günü izinli geçireceği bildirildi.

Galatasaray, salı günü yapacağı antrenmanla Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak, İzmir'e gidecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :