Galatasaray Kulübü'nün Kongresi

Galatasaray Kulübü'nün Kongresi

Kulüp başkanı Yarsuvat 1 numaralı, başkan adayları Özbek, Kıran ve Özdoğan ise 3 numaralı sandıkta oylarını kullandı

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısında oy verme işlemine geçilmesinin ardından, mevcut başkan Duygun Yarsuvat ile başkan adayları Dursun Özbek, Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan oylarını kullandı.

Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen genel kurulda, 1 numara sandıkta oyunu kullanan Duygun Yarsuvat'ın oldukça neşeli olduğu gözlendi. Oy pusulasını hazırladığı sırada basın mensuplarına esprili olarak, "Beni çekmeyin. Kime oy verdiğim belli olmasın" ifadelerini kullanan Yarsuvat, oyunu attıktan sonra da "Şen ola Galatasaray diyorum. En son söyleyeceğim şey bu" diye konuştu.

Başkanlık koltuğunu devredecek olan Yarsuvat'a üyelerin ilgisi de yüksek oldu. Sarı-kırmızılı başkan, kendisiyle fotoğraf çektirme isteklerini kırmadı.

 

- Adaylar 3 numaralı sandıkta oy attı

 

Galatasaray Kulübü'nün 36. başkanı olabilmek için seçim yarışına giren Dursun Özbek, Turgay Kıran ve Ahmet Özdoğan, 3 numaralı sandıkta oylarını kullandı.

Sandık başına gelen ilk isim olan Dursun Özbek, kendi yönetiminin kullandığı kırmızı renkteki oy pusulasını basın mensuplarına gösterirken, "Çok güzel bir gün, Galatasaray yakışır, demokratik bir seçim. Kim seçilirse seçilsin eminim ki Galatasaray'a en iyi şekilde hizmet verecektir" diye konuştu. 

Başkan adaylarından Ahmet Özdoğan, oyunu kullandıktan sonra medya mensuplarına kısa bir açıklamada bulunarak, "Galatasaray için hayırlısı olsun. Hepimiz Galatasaray için çalışıyoruz" dedi.

Seçimin sarı-kırmızılı kulüp için hayırlı olması temennisinde bulunan bir diğer başkan adayı Turgay Kıran ise "Yine Galatasaray değil, yeni bir Galatasaray diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Haber Kaynağı