Galatasaray Kulübü'nün Kongresi

Galatasaray Kulübü'nün Kongresi

Başkan adayları, üyelere son kez hitap etti- Genel kurulda oy kullanma işlemi başladı

İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübü'nün olağan seçimli genel kurul toplantısında başkan adayları üyelere son kez hitap etti.

Sarı-kırmızılı kulübün, Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen genel kurulunda başkanlığa aday olan Dursun Özbek, Ahmet Özdoğan ve Turgay Kıran, son kez üyelerin karşısına geçti.

Başkan adayları hedef ve projelerine kısaca değinirken, Dursun Özbek, seçilecek kişinin çok önemli bir miras alacağını belirterek, "Eğer bu görevi biz alırsak, ben bu mirası bir emanet olarak kabul edeceğim. Aldığımdan daha yukarıda ve güzel olarak teslim edeceğime de söz veriyorum" dedi.

Ahmet Özdoğan, üç adayın da Galatasaray'a yakışır bir seçim kampanyası yürüttüğünü belirterek, "Biz hep birlikte bir öykü yazabiliriz.  Onun için aday olduk" ifadelerini kullandı.

Turgay Kıran ise genel kurulda oy verecek bütün üyelere teşekkür ederek, "Kazanan her zaman Galatasaray olsun" diye konuştu.

 

- Oy kullanma işlemi başladı

 

Genel kurulda başkan adaylarının konuşmalarının ardından oy verme işlemi başladı.

Sarı-kırmızılı kulüpte oy kullanma hakkına sahip 7 bin 856 üye, 15 sandıkta saat 150.00'e kadar oylarını kullanabilecek.

Kaynak:Haber Kaynağı