Galatasaray Kulübünün kongresi

Galatasaray Kulübünün kongresi

- Kongrede oy kullanma işlemi sona erdi ve tasnif bölümüne geçildi


İSTANBUL (AA) - Galatasaray Kulübünün olağan seçimli genel kurulunda oy verme işlemi tamamlandı.

Sarı-kırmızılı kulübün 101. dönem yönetiminin belirleneceği ve Galatasaray Lisesi'nde gerçekleştirilen kongrenin saat 11.00'de başlayan oy kullanma işlemi saat 15.00 itibarıyla sona erdi.

Oy kullanma süresinin dolmasının ardından kapatılan sandıklar, görevliler tarafından sayım için Tevfik Fikret Salonu'na getirildi. Burada 20 sandığa atılan oylar tek tek sayılarak tasnif edilecek.


- Katılım yüksek oldu


Galatasaray'da genel kurul üyelerinin seçime ilgisi yüksek oldu.

Seçim için 4 bin 803 üyenin liseye gelerek, kartlarını aldıkları duyuruldu.

Gün boyu Galatasaray Lisesi'ne akın eden üyeler, ana bahçede büyük bir yoğunluk oluşturdu.

Galatasaray Futbol Takımı'nın kazandığı Spor Toto Süper Lig şampiyonluğu ve kadın basketbol takımının kazandığı FIBA Avrupa Kupası şampiyonluğu kupaları da bahçede sergilendi.


- Adnan Polat 7 yıl sonra geldi


Sarı-kırmızılı kulübün eski başkanlarından Adnan Polat'ın genel kurula gelmesi dikkati çekti.

Yönetiminin 2011 yılı mali genel kurulunda idari yönden ibra edilmemesi sonrası erken seçime gitmek durumunda kalan ve tekrar başkan adayı olmayan Adnan Polat, o dönemden sonra kulübün hiçbir organizasyonuna katılmamıştı.

Yedi yıl sonra ilk kez bir kulüp etkinliğine katılan Polat, Mustafa Cengiz yönetimine destek verdi.

Öte yandan, eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz, eski İçişleri Bakanlarından Mehmet Ağar, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili olarak görev yapan sarı-kırmızılı eski yönetici Ali Dürüst, Galatasaray'ın eski oyuncusu ve teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, eski futbolculardan Bülent Korkmaz, Ayhan Akman, Ergün Pembe, Vedat İnceefe, Volkan Arslan, Emre Aşık ve Hakan Ünsal, şarkıcılar Coşkun Sabah ile Kenan Doğulu da oy vermeye gelen isimler arasında yer aldı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :