Galatasaray kan kaybetmeye devam ediyor

Galatasaray kan kaybetmeye devam ediyor

Spor Toto Süper Lig'de geçen hafta Osmanlıspor'a 3-2 yenilen sarı-kırmızılı takım, bu hafta da sahasında Torku Konyaspor ile golsüz berabere kaldı- Galatasaray'ın, ligde 30 maçlık gol atma serisi sona erdi- Sarı-kırmızılı takımda sakatlanan Sinan Gümüş ma

İSTANBUL (AA) - Mali ve sportif açıdan zor günler geçiren Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'deki puan kayıpları devam ediyor.

Süper Lig'de beklenen performansı sergileyemeyen ve zirve yarışının uzağında kalan sarı-kırmızılı takım, Osmanlıspor'a 3-2 yenildiği maçın ardından bugün de sahasında Torku Konyaspor ile 0-0 berabere kaldı.

Torku Konyaspor ile oynadığı maçın büyük bölümünde hücumda istediği performansı sergileyemeyen Galatasaray, son bölümlerde kurduğu baskıya rağmen gol atmayı başaramadı. Rakibinin gol bulmasına da izin vermeyen sarı-kırmızılı takım, müsabakada 1 puana razı oldu.

Galatasaray, puanını 34'e yükseltti ve averajla Medipol Başakşehir'in üstünde 3. sırada yer aldı. Torku Konyaspor ise puanını 33'e çıkardı.

Bu sonuçların ardından Galatasaray, lider Fenerbahçe'nin 12, üç maçı eksik ikinci Beşiktaş'ın ise 7 puan gerisinde kaldı.


- Galatasaray'ın gol atma serisi son buldu


Torku Konyaspor ile golsüz berabere kalan Galatasaray'ın ligde 30 maçlık gol atma serisi sona erdi.

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezonun 24. haftasından beri her maç gol atan Galatasaray, Torku Konyaspor müsabakasında fileleri havalandıramadı.

Ziraat Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa maçları da dahil edildiğinde sarı-kırmızılı ekip, son 42 maçın hepsinde gol atma başarısı göstermişti.


- Sinan Gümüş sakatlandı


Galatasaraylı futbolcu Sinan Gümüş, ilk yarıda sakatlanarak oyundan çıktı.

Müsabakanın 38. dakikasında sol arka adalesinden sakatlanan genç oyuncu, kendini yere bıraktı. Saha içinde sağlık ekibi tarafından yapılan ilk kontrolün ardından Sinan'ın oyuna devam edemeyeceği yedek kulübesine bildirildi.

Teknik direktör Mustafa Denizli, sedyeyle soyunma odasına götürülen Sinan'ın yerine Alman futbolcu Lukas Podolski'yi sahaya sürdü.

Bu sırada son zamanlarda attığı gollerle dikkati çeken Sinan'a taraftarlar tezahüratla destek verdi.


- Podolski 41 gün sonra sahada


Galatasaray'ın Alman golcüsü Podolski, 41 gün sonra maça çıktı.

Sezonun ilk yarısının son haftasında yapılan Kayserispor müsabakasında sakatlanan Podolski, tedavisini ülkesinde tamamladıktan sonra hafta başında takıma katılmıştı.

Torku Konyaspor maçına yedek kulübesinde başlayan Podolski, Sinan Gümüş'ün sakatlanarak çıkmasının ardından 41. dakikada oyuna girdi.


- Sneijder'den hakeme tepki


Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'a maç içinde tepki gösterdi.

Müsabakanın 69. dakikasında takım arkadaşı Aurelien Chedjou'nun sarı kart gördüğü pozisyonda faul olmadığını savunan Hollandalı oyuncu, Yıldırım'a sert bir şekilde itiraz etti.

Bülent Yıldırım, bunun üzerine Sneijder'e de sarı kart gösterdi.


- Galatasaray taraftarından Serkan Kırıntılı'yı ıslıkladı


Sarı-kırmızılı taraftarlar, Torku Konyaspor kalecisi Serkan Kırıntılı'ya tepki gösterdi.

Taraftarlar, maçın durduğu bölümlerde topu geç oyuna soktuğunu ileri sürerek, Serkan'ı ıslıkladı.


- Rangelov Osmanlıspor maçında yok


Karşılaşmada sarı kart gören Torku Konyasporlu Dimitar Rangelov, cezalı duruma düştü.

Rangelov, ligin 21. haftasındaki Osmanlıspor müsabakasında forma giyemeyecek.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :