GALATASARAY KAFİLESİ, KONYA'YA GELDİ

GALATASARAY KAFİLESİ, KONYA'YA GELDİ

Ligin 3. haftasında yarın Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan Galatasaray, Konya'ya geldi. Galatasaray, Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı ancak henüz transferini KAP'a bildirmediği kaleci Cenk Gönen'i Torku Konyaspor maçının kafilesine dahil etti.

Spor Toto Süper Lig'in ilk iki haftasında galibiyet ile tanışamayan sarı-kırmızılı takım, 3. hafta mücadelesinde Torku Konyaspor deplasmanında sahne alacak. Yarın saat 21.15'te Konya Büyükşehir Stadı'nda Torku Konyaspor'a konuk olacak olan Galatasaray, kente geldi. Akşam saatlerinde özel uçak ile Konya Havalimanı'na gelen sarı-kırmızılı kafileyi, bir grup taraftar karşıladı. Taraftarlar, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Sarı-kırmızılı takımın kafilesinde Beşiktaş'tan transfer edilen ancak KAP'a henüz bildirilmeyen Cenk Gönen de yer aldı. Kafile daha sonra otobüsle konaklayacağı otele gitti.

gs-(5).jpggs-(3).jpggs-(2).jpggs-(1).jpg

CENK GÖNEN, GALATASARAY'IN KONYA KAFİLESİNDE

cenk-gonen.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak olan sarı-kırmızılı ekip, Konya'ya geldi. Kulübün resmi internet sitesinden açıklanan 18 kişilik kamp kadrosunun dışında Beşiktaş'tan transfer edilen ancak henüz Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirilmeyen (KAP) kaleci Cenk Gönen de sürpriz bir şekilde kafilede yer aldı.