"Galatasaray deplasmanında zoru başarmak istiyoruz"

"Galatasaray deplasmanında zoru başarmak istiyoruz"

- Muratbey Uşak Genel Menajeri Erdoğan:"Üç eksik oyuncuyla yarınki maça çıkacağız, takım yorgun ama yine de galip gelmek istiyoruz"


UŞAK (AA) - Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında yarın deplasmanda Galatasaray Odeabank ile karşılaşacak Muratbey Uşak'ın genel menajeri Fatihan Erdoğan, tüm olumsuzluklara rağmen galip gelmek istediklerini söyledi.

Erdoğan, son olarak FIBA Şampiyonlar Ligi'nde Fransa deplasmanında ASVEL ile mücadele ettiklerini hatırlatarak, Galatasaray Odeabank maçının çok daha zorlu geçeceğini kaydetti.

Sakatlıkları süren Mesut Ademoğlu ve Shaquielle McKissic'in sarı-kırmızılı ekip karşısında forma giyemeyeceğini aktaran Erdoğan, "Darrry Monroe da son dönemde oldukça isteksiz, bu nedenle göndermek istiyoruz. İstanbul'a getirmedik. Üç eksik oyuncuyla yarınki maça çıkacağız, takım yorgun ama yine de Galatasaray deplasmanında zoru başarmak ve galip gelmek istiyoruz." dedi.

Galatasaray Odeabank'ın gücünü bildiklerini ifade eden Erdoğan, Uşak ekibinin İstanbul'daki taraftarlarını maça çağırdı.

Muratbey Uşak, ligde 2 galibiyet 6 mağlubiyetle 14. sırada yer alırken, Galatasaray Odeabank ise 6 galibiyet, 2 yenilgiyle 4. sırada bulunuyor.

Galataray Odeabank ile Muratbey Uşak, yarın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda saat 20.00'de karşılaşacak.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :