Galatasaray, Budapeşte'de

Galatasaray, Budapeşte'de

Sezon öncesi hazırlık kampının Avusturya bölümünü tamamlayan sarı-kırmızılı takım, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye geçti

BUDAPEŞTE (AA) - Sezon öncesi hazırlık kampının Avusturya bölümünü tamamlayan Galatasaray, Macaristan'ın başkenti Budapeşte'ye geçti.

Yaklaşık 3 saatlik kara yolculuğunun ardından Budapeşte'ye ulaşan sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarına burada yaptığı antrenmanla devam etti.

Teknik Direktör Cesare Prandelli yönetiminde Bozsik Stadı'nda basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, dün akşam Rapid Wien ile oynanan hazırlık karşılaşmasında ilk 11'de başlayan oyuncuların yenileme çalışması yaptığı bildirildi. Diğer oyuncuların fiziksel çalışmanın ardından dar alanda çift kale maç oynadığı belirtildi. 

Galatasaray'ın Portekiz'in Porto takımından bir yıllığına kiraladığı ve önceki gün kampa katılan kaleci Sinan Bolat'ın, sarı-kırmızılı takımla ilk antrenmanına çıktığı kaydedildi. 

2014 FIFA Dünya Kupası'nda mücadele ettiği için izinli olan Muslera'nın da Galatasaray ile bu sezonki ilk antrenmanını yaptığı ifade edildi. 

Budapeşte'de 27 Temmuz Pazar günü Honved ile Bozsik Stadı'nda TSİ 19.00'da bir hazırlık maçı yapacak sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarına yarın devam edecek.

Galatasaray kafilesi, Honved maçının ardından İstanbul'a dönecek.

Kaynak:Haber Kaynağı