'Gaipten sesler duydum' demişti! Elif Irmak davasında yeni gelişme

'Gaipten sesler duydum' demişti! Elif Irmak davasında yeni gelişme

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesi'nde 30 Kasım 2022'de yaşanan olayda sonucu tüm Türkiye sarsıldı. Genç çift arasındaki tartışma acı bir şekilde sonuçlandı

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Pınarkent Mahallesi'nde, 30 Kasım 2022 tarihinde gerçekleşe cinayet, bölgeyi sarstı.

Tartışma Kürtaj İddiasıyla Başladı

Ahmet Emre Irmak (24) isimli bir genç, eşi Elif Irmak (18) ile yaşadığı tartışma sonucunda dehşet verici bir olaya imza attı. Tartışmanın kaynağı ise Elif'in kürtaj iddiası oldu.

Ahmet Emre Irmak, Eşi Elif'i Boş Bir Araziye Götürüp Öldürdü

Tartışma gittikçe şiddetlenirken, Ahmet Emre Irmak, kavgayı ayırmaya çalışan babasını bıçaklayarak şiddeti artırdı. Daha sonra, Elif'i saçından sürükleyerek evlerinden çıkardı ve boş bir araziye götürdü. Burada, karısını bıçaklayarak öldürdü.

Olayın ardından Ahmet Emre Irmak, suç aletiyle birlikte jandarma ekiplerine teslim oldu. Sanık, Denizli 5. Ağır Ceza Mahkemesi'nde "Kadına karşı kasten öldürme", "Üst soya karşı silahla kemik kırığına neden olacak şekilde kasten yaralama" ve "Eşini kasten öldürmek" suçlarından yargılandı.

Sanık, "Gaipten Sesler Duydum" İddiasıyla Mahkemede Savunma Yaptı

Sanık, mahkemede cinayeti "gaipten sesler duymak" iddiasıyla savundu. Mahkeme heyeti, sanığın akli dengesini belirlemek amacıyla Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk etti.

Ruhsal Durum Raporu Sonucunda Cezai Ehliyeti Tam Olduğu Belirlendi

Ancak hastaneden gelen rapor, sanığın cezai ehliyetinin tam olduğunu belirledi ve ruhsal durum ile suç arasında illiyet bağı bulunmadığı sonucuna vardı.

14 Kasım'da yapılacak olan duruşmada, sanık hakkında kararın açıklanması bekleniyor. Bu üzücü olay, bölgede büyük bir infiale yol açarken, adli süreç ilgiyle takip ediliyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.