Futbulans 2017 futbol turnuvası başlıyor

Futbulans 2017 futbol turnuvası başlıyor

Küçükçalık Sağlık Hizmetleri ve Medikal 2000 firmalarının katkıları ile Konya’da ambulans işleten özel ve kumu kurumları çalışanlarının arasındaki futbol turnuvasının kura çekimleri yapıldı

Küçükçalık Sağlık Hizmetleri ve Medikal 2000 firmalarının katkıları ile Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun organizasyonluğunda düzenlenen futbol turnuvası Şehit Muharrem Samur Stadında düzenlenecek. Konya Bayır Diamond Otel’de düzenlenen, Konya Kamu-Özel Ambulans İşleten Sağlık Kurumlar Arası Futbol Turnuvası FUTBULANS 2017 kura çekimini Küçükçalık Sağlık Hizmetleri Genel Koordinatörü Dr. Adnan M. Küçükçalık yaptı. Turnuvanın kura çekimine turnuvaya katılacak 12 özel ve kamu sağlık kuruluşlarının temsilcileri katıldı. 

kucukcalik-futbolanls--(7).jpgkucukcalik-futbolanls--(23).jpg

ÇALIŞANLARA YENİ BİR HEYECAN GELECEK

Turnuva ile ilgili kısa bir açıklama yapan Küçükçalık Sağlık Hizmetleri Genel Koordinatör  Dr. Adnan Küçükçalık; "Amacımız; sporun evrenselliği ve kardeşlik ilkesinden hareket edilerek belirli grupların bir araya gelerek spor yapmalarını sağlamaktır. Dolayısıyla tam zamanlı çalışarak spor yapma imkanı bulamayan insanlarımıza, öncelikle; bedensel, zihinsel, psikolojik ve sosyalleşme adına katkıda bulunarak, boş vakitlerini spor alanlarında tüketmelerine yardımcı olmak için FUTBULANS 2017 futbol turnuvası düzenledik. Centilmenliğin ön planda tutulduğu bir etkinlik projesi olduğunu söyleyerek, bu proje ile iki konuya dikkat çekmek istediğini ifade etti. Kamu özel tüm sağlık kurumlan, aralarında ki tatlı rekabetin dışında kesinlikle acil sağlık hizmetlerinde omuz omuza çalışıyorlar. Acil denince de olmazsa olmazımız Ambulanslarımız. Ambulanstan yola çıkarak birlikteliğimizi, kardeşliğimizi ifade etmek istedik. Diğer bir konu ise tüm spor müsabakalarında Sağlık Tedbir Hizmetinin önemine ve kalitesine dikkat çekmek olduğunu belirterek katılımcı kurumlara teşekkür ediyor ve centilmence maçlar diliyorum” dedi.

kucukcalik-futbolanls--(24).jpg

kucukcalik-futbolanls--(19).jpg

FUTBULANS 2017'ye katılan 12 kurum takımı A, B ve C gruplarında eşleştiler.

Turnuvaya katılan 12 kurum 4'erli üç gruba bölünerek önce grup maçlarını daha sonra tur maçlarını oynanacak.  Turnuva sonunda yapılacak törende dereceye giren kurumlara; kupa, madalya, plaket ve çeşitli hediyeler takdimi yapılacak.

Turnuvanın ilk 3 grubu şu şekilde,

A GRUBU

UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi)

N.Ü. Meram Tıp Fakültesi

Özel Akademi Meram Hastanesi,

Konya Numune Hastanesi

 

B GRUBU

Özel Medova Hastanesi,

112 Acil,

Özel Anıt Hastanesi,

Beyhekim Devlet Hastanesi,

 

C GRUBU

Konya Eğitim Araştırma Hastanesi

Özel Akademi Konya Hastanesi,   

Özel Büyükşehir Hastanesi,

Özel Medicana Konya Hastanesi,

 

Servet R. Çolak – Memleket