FUTBULANS 2017 başlıyor

FUTBULANS 2017 başlıyor

Sağlık işletmeleri ve özel hastaneler, Küçükçalık Sağlık Hizmetleri’nin düzenlediği futbol turnuvasında mücadele edecek.

Küçükçalık Sağlık Hizmetleri Konya’da ambulans anlamında önemli bir hizmet üretirken, sektöründe sosyal etkinliklere de imza atıyor. Küçükçalık Sağlık Hizmetleri bu kez de ambulans işleten özel sağlık kurumları ve hastaneleri futbol turnuvasında buluşturuyor. “FUTBULANS” ismiyle düzenlenen turnuvaya 12 sağlık kuruluşu katılıyor. 23 Ağustos’ta oynanacak ilk maçlarla başlayacak turnuvanın şampiyonu 5 Ekim’de belli olacak.Her çarşamba Şehit Muharrem Samur Stadı’nda oynanacak maçlar şampiyonu belli edecek. Küçükçalık Sağlık Hizmetleri’nin düzenleyicisi olduğu turnuva lig usulü grup maçlarıyla başlarken, çeyrek finalden itibaren eleme usulüne geçilecek.

KATILACAK TAKIMLAR

Sağlık kurumları şampiyon olmak için yeşil sahada ter dökerken, turnuvaya şu kurumlar katılacak: “112, UMKE, Akademi Konya Hastanesi, Akademi Meram Hastanesi, Beyhekim Devlet Hastanesi, Büyükşehir Hastanesi, Konya Anıt Hastanesi, Konya Eğitim Araştırma Hastanesi, Konya Numune Hastanesi, Medicana Konya Hastanesi, Medova Hastanesi, Meram Tıp Fakültesi.” Spor Servisi