Futbolda milli mesai başladı

Futbolda milli mesai başladı

A Milli Takım, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Letonya ve Hollanda ile oynayacağı maçların hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı

İSTANBUL (AA) - A Milli Futbol Takımı, 3 Eylül'de Letonya, 6 Eylül'de de Hollanda ile Konya'da oynayacağı 2016 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçlarının hazırlıklarına başladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanan ay-yıldızlı ekip, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde ilk antrenmanını basına kapalı yaptı.

Milli takımın aday kadrosunda bulunan ancak bugün kulüp takımlarıyla maça çıkan futbolcuların yer almadığı idmanda, dün akşam müsabaka oynayan futbolculara yenileme programı uygulandığı bildirildi. Diğer oyuncuların ise ısınma hareketleri ve pas çalışmasının ardından çift ve 4 kaleli dar alan oyunu çalıştıkları, antrenmanın yenileme koşusu ile sona erdiği kaydedildi.

Ay-yıldızlılarda sakatlıkları bulunan Arda Turan ve Gökhan Gönül'ün, koşunun ardından fiziksel performans antrenörü eşliğinde takımdan ayrı özel bir çalışma gerçekleştirdiği ifade edildi.

Öte yandan, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle A Milli Takım teknik heyeti ve futbolcuların, antrenman öncesinde büyük bir Türk bayrağı ile poz verdiği belirtildi.

A Milli Takım, yarın basına açık yapacağı antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

 

AA

Kaynak:Haber Kaynağı