Futbol: Uluslararası Manavgat Kupası

Futbol: Uluslararası Manavgat Kupası

Bu yıl 6'ncısı yapılacak turnuvaya, Türkiye'nin yanı sıra İngiltere, Almanya ve Danimarka gibi ülkelerden 55 takımın katılması bekleniyor

ANTALYA (AA) - Uluslararası Manavgat Kupası'nın 6'ncısı, 30 Mart-3 Nisan'da gerçekleştirilecek.

Manavgat ilçesine bağlı Side Mahallesi'ndeki Emirhan Spor Tesisleri'nde planlanan organizasyonda, U-11, U-12, U-13 Elit, U-14 ve U-15 yaş kategorilerinde 55 takım mücadele edecek. Turnuva süresince 180 maç oynanacak.

İlk kez U-11 kategorisinin yer alacağı turnuvada, U-12 kategorisi ise Arslan Zeki Demirci adına düzenlenecek.

''Onur konuğu'' olarak Mustafa Akçay'ın belirlendiği turnuvaya katılması beklenen takımlar arasında İngiltere'den Chelsea FC, Türkiye'den Beşiktaş, Galatasaray, Altınordu A.Ş., Bursaspor, Danimarka’dan FC Nordsjaelland, Roskilde Himmelev, AB Copenhagen, Taastrup, Viborg FC, Ledøje-Smørum Fodbold ve Helsingor, Azerbaycan’dan FK Gabala, Almanya’dan FC Union, SV Gladbach, Wiesbaden, Berlin Türkiyemspor, Kosova’dan New Star ve Avustralya’dan Amity College de bulunuyor. 

Tüm kategorilerde maçların 30 Mart'ta başlayacağı organizasyonda, U-11 ve U-12 kategorileri 2 Nisan, U-13 Elit, U-14 ve U-15 kategorileri ise 3 Nisan'da ödül töreniyle sona erecek. 

Turnuvanın, KNN Sports koordinatörlüğünde Emir Hotels ve Antalya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu iş birliğiyle çocukların, erken yaşta uluslararası düzeyde futbol deneyimi yaşaması için 5 yıldır düzenlendiği, 6'ncısının UEFA ve TFF onayıyla "VI. Uluslararası Manavgat Kupası" adı altında yapılacağı kaydedildi. 

Kaynak:Haber Kaynağı