Futbol: UEFA Bölgeler Kupası

Futbol: UEFA Bölgeler Kupası

- TFF'nin ev sahipliğinde Türkiye'de ilk kez düzenlenen turnuva oynanan iki maçla başladı- A Grubu'nda Hırvatistan temsilcisi Zagreb ile Portekiz temsilcisi Lizbon 2-2 berabere kalırken, B Grubu'nda İspanya'nın Castilla y Leon takımı, Çekya temsilcisi Olo


İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonunun (TFF) ev sahipliğinde Türkiye'de ilk kez düzenlenen UEFA Bölgeler Kupası finalleri, başladı.

TFF'den yapılan açıklamaya göre, TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde oynanan A Grubu'ndaki ilk maçta Hırvatistan temsilcisi Zagreb ile Portekiz temsilcisi Lizbon 2-2 berabere kaldı.

Zagreb'in gollerini 24. dakikada Stulec ve 41. dakikada Adzic kaydetti. Lizbon'un golleri ise 36. dakikada David Cardoso ve 57. dakikada Tiago Honrado'dan geldi.


- B Grubu'nda tek maç yapıldı


B Grubu'nda oynanan ilk maçta İspanya'nın Castilla y Leon takımı, Çekya temsilcisi Olomouc'u 4-1 mağlup etti.

Maltepe Hasan Polat Stadı'nda oynanan maçta İspanyol ekibinin gollerini 3 ve 45. dakikalarda Roberto Garcia Puente, 63. dakikada Alberto Rodriguez Ramos, 90. dakikada Ivan Jorge Vegas attı. Çek temsilcisinin tek golü ise 58. dakikada Petr Navratil kaydetti.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :