Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Fenerbahçe: 3 - Kasımpaşa: 1

Stat: Ülker

Hakemler: Bülent Yıldırım, Ekrem Kan, Asım Yusuf Öz

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Kjaer, Alves, Hasan Ali Kaldırım, Kadlec, Ozan Tufan (Dk. 72 Mehmet Topuz), Nani, Diego, Volkan Şen (Dk. 73 Alper Potuk), Van Persie (Dk. 73 Fernandao)

Kasımpaşa: Ramazan Köse, Veysel Sarı, Omeruo, Titi, Bozhikov, Pavelka, Castro (Dk. 77 Ferhat Kiraz), Hakan Arslan, Tunay Torun (Dk. 46 Veigneau), Del Valle, Adem Büyük (Dk. 63 Malki)

Goller: Dk. 37 Diego, Dk. 45+2 Van Persie (penaltıdan), Dk. 75 Alper Potuk (Fenerbahçe), Dk. 87 Malki (Kasımpaşa)

Kırmızı kart: Dk. 45+1 Titi (Kasımpaşa)

Sarı kartlar: Dk. 42 Omeruo, Dk. 60 Adem Büyük (Kasımpaşa), Dk. 22 Hasan Ali Kaldırım, Dk. 38 Diego, Dk. 84 Alves (Fenerbahçe)



İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 21. hafta açılış maçında Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı 3-1 yendi.

49. dakikada Van Persie'nin pasıyla ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Diego'nun yerden sert şutunda, kaleci Ramazan meşin yuvarlağı kornere çeldi.

63. dakikada Volkan Şen'in ara pasında ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Gökhan, meşin yuvarlağı altıpasın önündeki Van Persie'ye bıraktı. Bu oyuncunun bekletmeden vuruşunda, Veysel topu çizgi üzerinde çıkardı. Omeruo, topu daha sonra kornere attı.

67. dakikada Castro'nun sağdan ortasında ceza alanı içinde Malki'nin ayak koyduğu topu kaleci Volkan, son anda kornere çeldi.

68. dakikada ani gelişen Fenerbahçe atağında savunmadan gelen pası kendi yarı alanında alan Volkan Şen, kaleci Ramazan ile karşı karşıya kaldı. Sarı-lacivertli oyuncunun ceza alanına girer girmez vuruşunda Ramazan, meşin yuvarlağı göğsüyle önledi. Fenerbahçe, tekrar gol için arayışına girerken Kasımpaşa savunması topu taca attı.

75. dakikada Alper, güzel bir gole imza attı. Diego'nun pasında rakip ceza alanı içine yönelen Alper, son çizgide aldığı topu Omeruo ve Pavelka'dan şık bir çalımla kurtardıktan sonra filelere gönderdi ve farkı üçe çıkardı: 3-0.

78. dakikada Alper Potuk bir kez daha pozisyon yakaladı. Sarı-lacivertli oyuncu, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda sert vurdu ancak Ramazan meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

87. dakikada solda Gökhan'dan topu kurtaran Ferhat, çaprazdan ceza alanı içine girdiği anda kaleci Volkan ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncunun vuruşunda Volkan'ın müdahale ettiği topa hamle yapan Malki, Gökhan'ın müdahalesine rağmen meşin yuvarlağı yatarak filelere gönderdi: 3-1.

Fenerbahçe, karşılaşmayı 3-1 kazandı.




AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :