Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Eskişehirspor: 0 - Fenerbahçe: 1 (İlk yarı)

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe, deplasmanda Eskişehirspor karşısında ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

14. dakikada Gökhan Gönül getirdiği topu ceza alanı içinden ceza yayı üzerindeki Sow'a aktardı. Bu futbolcunun topun gelişine vuruşunda, meşin yuvarlak farklı bir şekilde üstten auta çıktı. 

22. dakikada Alper Potuk'un düşürülmesiyle kazanılan serbest vuruşu Caner Erkin kullandı. Bu futbolcunun sert şutunda, top yandan az farkla dışarı gitti.

25. dakikada Sezer Öztürk'ün yerden sert şutunda, kaleci Volkan Demirel meşin yuvarlağı direk dibinde iki hamlede kontrol etti.

27. dakikada Kamil Ahmet Çörekçi'nin sağ kanattan taşıdığı topu uzak direkteki Kaan Kanak'a ortaladı. Bu futbolcunun topun gelişine vuruşunda, meşin yuvarlak yandan dışarı gitti. 

29. dakikada Fenerbahçe ceza alanı sol çaprazından kazanılan serbest vuruşu Kaan Kanak kullandı. Bu futbolcunun doğrudan kaleye gönderdiği topu Volkan Demirel çok kolay bir şekilde kontrol etti.

33. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın soldan yaptığı ortada ceza alanında Sezgin Coşkun'dan dönen top Mustafa Yumlu'ya çarparak ağlara gitti ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısını Fenerbahçe 1-0 üstün bitirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı