Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Balıkesirspor: 0 - Sivasspor: 1 (İlk yarı)

Stat: Atatürk

Hakemler: Deniz Ateş Bitnel, Cemal Bingül, Arkın Akgöl

Balıkesirspor: Emrullah Şalk, Uğur Akdemir, Kulusic, Hasan Hatipoğlu, Bülent Cevahir, Eray Ataseven, Aykut Çeviker, Alanzinho, Vargas, Sercan Yıldırım, Ali Öztürk

Sivasspor: Ertuğrul Taşkıran, Cicinho, Ümit Kurt, Da Costa, Ziya Erdal, Adem Koçak, Kadir Bekmezci, Burhan Eşer, Taouil, Aatif Chahechouhe, Batuhan Karadeniz

Goller: Dk. 25 Batuhan Karadeniz (Sivasspor)

Sarı kartlar: Dk. 23 Ziya Erdal, Dk. 27 Da Costa (Sivasspor)

BALIKESİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de, Balıkesirspor ile Sivasspor arasında oynanan müsabakanın ilk yarısı, konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Balıkesirspor, maçın ilk atağını gerçekleştirdi. İlk dakika içinde Sercan Yıldırım, ceza sahasına girdikten sonra Ali Öztürk'e pas vermek istedi ancak savunma topu uzaklaştırdı.

10. dakikada, Balıkesirspor ceza sahasının sol köşesinde topla buluşan Batuhan Karadeniz, penaltı noktasına doğru orta yaptı. O bölgede boşta kalan Aatif Chahechouhe, istediği gibi bir vuruş yapamadı ve Balıkesirspor defansı topu tehlikeli bölgenin dışına taşıdı.

25. dakikada, Sivasspor, aradığı golü Batuhan Karadeniz ile buldu. Sivasspor defasından atılan uzun topta kaleci Emrullah Şalk ve Kulusic'in anlaşmazlığı nedeniyle bir anda meşin yuvarlağı önünde bulan Batuhan Karadeniz, takımını öne geçirdi: 0-1.

32. dakikada, Sivasspor ceza sahasında yaşanan karambol sonrası topu önünde bulan Ali Öztürk, zor pozisyonda şutunu çekti ancak defansta Ziya Erdal, çizgi üzerinden meşin yuvarlağı uzaklaştırmayı başardı.

Karşılaşmanın ilk yarısı, Sivasspor'un 1-0'lık üstünlüğüyle bitti.

Kaynak:Haber Kaynağı