Futbol: Spor Toto Süper Lig

Futbol: Spor Toto Süper Lig

Göztepe: 0 - Evkur Yeni Malatyaspor: 1 (İlk yarı)

Stat: Bornova

Hakemler: Özgür Yankaya, Erdinç Sezertam, Candaş Elbil

Göztepe: Beto, Gassama, Titi, Wallace Reis, Traore, Halil Akbunar, Poko, Castro, Gouffran (Dk. 39 Alpaslan Öztürk), Deniz Kadah, Ghilas

Evkur Yeni Malatyaspor: Ertaç Özbir, Seth, Mina, Sadık Çiftpınar, Chebake, Dia, Ahmed Ildız, Guilherme, Adem Büyük, Aleksic, Boutaib

Gol: Dk. 22 Mina (Evkur Yeni Malatyaspor)

Kırmızı kart: 32 Poko (Göztepe)

Sarı kartlar: Dk. 26 Gassama (Göztepe), Dk. 41 Chebake (Evkur Yeni Malatyaspor)


İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Göztepe ile Evkur Yeni Malatyaspor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekibin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

16. dakikada sol kanattan Gouffran'ın ortasında ceza alanı içindeki Deniz Kadah'ın kafa vuruşunda top direkten döndü. Bu pozisyonun devamında Wallace Reis'in ceza alanı içinde yerde kalması üzerine maçın hakemi Özgür Yankaya, Video Yardımcı Hakem (VAR) ile görüştü ve pozisyonda penaltı olmadığına karar verdi.

22. dakikada Evkur Yeni Malatyaspor öne geçti. Aleksic'in pasıyla ceza alanı içinde topla buluşan ve kaleci Beto ile karşı karşıya kalan Mina'nın vuruşunda top filelere gitti. Yan hakemin ofsayt bayrağını kaldırmasının ardından hakem Özgür Yankaya VAR sistemine başvurdu ve yaptığı görüşmenin ardından pozisyonu izlemeden gol kararı verdi.

Göztepe'de ilk sarı kartını 21. dakikada gören Poko, 32. dakikada ikinci kez sarı kartla cezalandırıldı ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Müsabakanın ilk devresini Evkur Yeni Malatyaspor 1-0 önde tamamladı.

Futbol: Spor Toto Süper Lig

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :