Futbol: Hazırlık maçı

Futbol: Hazırlık maçı

- Osmanlıspor: 1 - CSMS Iaşi: 1


BOLU (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Osmanlıspor, Romanya 1. Lig ekibi CSMS Iaşi ile oynadığı hazırlık maçında 1-1 berabere kaldı.

UEFA Avrupa Ligi ve yeni sezon hazırlıklarını bir haftadır Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdüren Osmanlıspor, ilk etap kamp çalışmalarının sonuna geldi.

Ankara ekibi, Bolu Termal Otel’in sahasında CSMS Iaşi ile hazırlık maçı yaptı. Erkan Özdamar, Aydın Karsavuran, Ahmet Karapınar hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmanın ilk yarsını CSMS laşi, Roman'ın 40. dakikada attığı golle 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısına farklı bir kadro ile sahada yer alan Osmanlıspor, Frasinescu'nun 88. dakikada kendi kalesine attığı golle 1-1 beraberliği sağladı. Mücadele 1-1 tamamlandı.

Maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Osmanlıspor Kulübü Başkanı Sadık Dik, takımdan memnun olduğunu belirterek, "Normal bir hazırlık maçı yaptık. Önümüzde bir kamp dönemi daha var. Daha yeniyiz tabii ki, hazırlıklarımızı yapıyoruz. İyi bir sezon geçireceklerini ümit ediyorum. Bu sezon geçen seneden daha iyi olacak. Osmanlıspor Avrupa'da Türkiye'yi güzel bir şekilde temsil edecek." dedi.

Bolu'da yaptıkları hazırlık kampının sona erdiğini ifade eden Dik, "Takıma cuma gününe kadar izin verdik. Cumadan sonra ikinci kamp dönemi için Hollanda'ya hareket edecekler. 10-15 günlük kamp döneminden sonra Moldova veya Gürcistan takımlarının arasında yapılacak maçların ardından turu geçen ekiple UEFA Avrupa Ligi'nde eleme maçı yapacağız." şeklinde konuştu.

Dik, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarıyla ilgili olarak da "Şu anda devam eden transferlerimiz var. Önümüzdeki günlerde 3 oyuncu daha alacağız. Bu arkadaşlarımızı defans ve orta saha mevkilerine alacağız. Ondan sonra transferlerimizi tamamlayacağız." ifadelerini kullandı.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :