Futbol: 2. Lig

Futbol: 2. Lig

SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sivas Belediyespor, ligde Bucaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak galibiyet...

SİVAS (AA) - TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sivas Belediyespor, ligde Bucaspor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak galibiyet serisini sürdürmeyi hedefliyor.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Belediyespor ligde Bucaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını teknik direktör Serdar Bozkurt yönetiminde kulüp tesislerinde sürdürüyor.

Muhsin Yazıcıoğlu Tesisleri’nde karşılaşmanın hazırlıklarını sürdüren Sivas temsilcisi, Bucaspor karşılaşması için yarın havayolu ile İzmir'e hareket edecek.

Bucaspor-Sivas Belediyespor karşılaşması 21 Ekim 2017 Cumartesi günü saat 19.00’da Yeni Buca Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Elazığ bölgesi hakemi Ahmet Turan Timuroğlu yönetecek.

Ligde geride kalan periyotta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 15 puan toplayan Sivas Belediyespor puan cetvelinde 5. sırada, 8 puanlı rakibi Bucaspor ise 12. sırada yer alıyor.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :