Futbol: 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri

Futbol: 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası Elemeleri

- Elit turdaki son maçında Hırvatistan ile 0-0 berabere kalarak grubunu üçüncü sırada tamamlayan Türkiye, 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanamadı


İSTANBUL (AA) - 19 Yaş Altı Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemeleri elit tur 4. Grup'taki üçüncü maçında Hırvatistan ile golsüz berabere kalarak turnuvaya katılma hakkı elde edemedi.

Polonya'ya 1-0 yenildikten sonra grup maçlarının ev sahibi Portekiz'i 2-1 mağlup eden milliler, son karşılaşmasında Hırvatistan ile Dr. Machado De Matos Stadı'nda karşılaştı.

Hırvatistan kalecisi Adrian Semper, 26. dakikada gördüğü kırmızı kart ile oyun dışı kaldı. Ay-yıldızlılar, 10 kişi kalan rakibi karşısında üstünlük golünü bulamadı ve 0-0'lık beraberliğe razı oldu.

Bu sonuçla grubu 4 puanla üçüncü sırada tamamlayan Vedat İnceefe teknik direktörlüğündeki milliler, 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na katılma hakkı kazanamadı.

Grupta oynanan günün diğer maçında Portekiz, Polonya'yı 3-1 yendi. Altı puanla grubu lider bitiren Portekiz, temmuz ayındaki 19 Yaş Altı Avrupa Şampiyonası'na katılacak 8 takım arasına girdi.


AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :