Fusiontur Genel Müdürü Günay:

Fusiontur Genel Müdürü Günay:

"20 yıldır muhafazakar insanlarımızı da cruise yolculuklarına gönderiyoruz. Nelerden rahatsız olduklarını biliyoruz ve bunları yolculuğumuz esnasında bertaraf etmeyi hedefledik"

İSTANBUL (AA) - Fusiontur Genel Müdürü Günay, "20 yıldır muhafazakar insanlarımızı da cruise yolculuklarına gönderiyoruz. Nelerden rahatsız olduklarını biliyoruz ve bunları yolculuğumuz esnasında bertaraf etmeyi hedefledik" dedi.

27 Eylül'de Çeşme Limanı'ndan başlayacak turun basın toplantısında konuşan Günay, yolculuk yapılacak cruise gemisinin 4 yıldızlı ve 800 kişi kapasiteli olduğunu söyledi.

Geminin yolcular için uluslararası 4 yıldızlı standartlarda yeniden dizayn edildiğini ifade eden Günay, şunları kaydetti:

"Aklımıza gelen her ayrıntıyı değerlendirmeye çalıştık. Bunu yaparken de 20 yıllık cruise deneyimimizi baz aldık. 20 yıldır muhafazakar insanlarımızı da cruise yolculuklarına gönderiyoruz. Nelerden rahatsız olduklarını öğrendik, biliyoruz ve bunları bu yolculuğumuz esnasında bertaraf etmeyi hedefledik. Alkol bardaklarından tutun da ibadet alanlarına, alkol kullanımından kumara kadar. Sadece bunu teknik olarak değerlendirmemek lazım. Topyekun bir konsept. Konsept, sadece alkol ve kumarın olmadığı bir gemi yolculuğu olarak değerlendirilmemeli. Çok değerli bir ekibin ortak çalışması ve yoğun emek yatıyor." 

Bu yıl sadece bir seyahatin olacağını aktaran Günay, Çeşme'den başlayarak Rodos Adası, Preveze ve İnebahtı'yı ziyaret edeceklerini anlattı.

Saf Organizasyon şirketinin sahibi Kemal Eryılmaz da 1 Ekim'e kadar Osmanlı adalarını gezeceklerini belirterek, muhafazakar değerleri olan insanlar için cruise gemisiyle açıldıklarında ilk kez görecekleri programlar hazırladıklarını, Talha Uğurluel, M. Fatih Çıtlak, Ömer Karaoğlu, Umut Akyürek ile Oktay Ertuğrul gibi yazar ve sanatçıların da gemide olacağını aktardı.

AA

Kaynak:Haber Kaynağı